seda minagi.matu kirjutas:mõni tipp võiks selle promo peale olla veel küll
International Mad Croc Rally Estonia
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Auto millega plaan peale tulla on küll Garde oma, aga mitte see sama millega Garde Laitses käis.Axxept kirjutas:Kui kindel sa endas oled? Minu andmetel ei ole siiski tegu Garde enda autoga, vaid sarnasega samast nn. kohast.calderon kirjutas:nii see onchilu kirjutas:kas Hr Aus ongi siis see keda oli oodata Garde autoga starti
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Laitses Garde sõitis oma beemiga ja see sama autoga ta pidi sõita MCRE-l null autos, aga O.K Rallil, Kouvolas, tema BMW-l mootor suri. Ja peale seda ta hakkas otsima endale S2000 autot. Ta võiks tulla Fabiaga, kuid tema sõbrad leidsid talle Fiestat, millega ta sõidab MCRE ja NORF.
Mis puutub Garde beemit, siis sügisel auto saab uut mootori ja jälle naaseb rajale.
Võib-olla Rainer sõidab valge M3ga kelle omanik on LaitseRallyPark. See on vaid minu oletus.
Mis puutub Garde beemit, siis sügisel auto saab uut mootori ja jälle naaseb rajale.
Võib-olla Rainer sõidab valge M3ga kelle omanik on LaitseRallyPark. See on vaid minu oletus.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
minu andmed :
facebook : Osta kiirelt rallipass Statoilist või Sportlandist ja võid võita selle Peugeot RZC valge iluduse kasutusõiguse! Juba esmaspäeva 05.juuli Sky Plus hommikuprogrammis 9:30 ajal läheb lisaks loosi kõigi Rallipassi ostjate ja SMS saatjate vahel 2 ülieksklusiivset sõidutamist Markko Märtini kõrvalistmel. Kiirusta!
rallipassiga sai kaasa paberilipiku,kus on kirjas ka,et 05.juulil loositakse ja avaladatakse www.rallyestonia.com lehel
keda siin siis nüüüd uskuma peaks ?
facebook : Osta kiirelt rallipass Statoilist või Sportlandist ja võid võita selle Peugeot RZC valge iluduse kasutusõiguse! Juba esmaspäeva 05.juuli Sky Plus hommikuprogrammis 9:30 ajal läheb lisaks loosi kõigi Rallipassi ostjate ja SMS saatjate vahel 2 ülieksklusiivset sõidutamist Markko Märtini kõrvalistmel. Kiirusta!
rallipassiga sai kaasa paberilipiku,kus on kirjas ka,et 05.juulil loositakse ja avaladatakse www.rallyestonia.com lehel
keda siin siis nüüüd uskuma peaks ?
Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver
http://www.skyplus.fm/new/?cmd=&article=836AHenri kirjutas:Sellele skyplusi raadio patrullile loositakse finaliste välja
Siin oli artikkel kus oli kaardilugeja finalistide loosimisest juttu. Nüüd on see siit maha võetud, eile justkui oli alles...
EDIT: selline jutt oli
Juulikuus toimuval Rally Estonial avaneb ühele raadiokuulajale elu võimalus istuda Markko Märtini kõrvale ulmekõvasse ralliautosse ning olla terve kiiruskatse jooksul talle kaardilugejaks. Esmaspäevast reedeni selgitavad Kivisaar ja Märks otse-eetris välja viis finalisti, kelle vahel 8. juulil Laits...