International Mad Croc Rally Estonia
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- algaja kommentaator
- Reactions: 0
-
- III järgu kommentaator
-
- V järgu kommentaator
- Kontakt:
Kui Saluri tahaks sõita N-rühma autoga, miks ta siis oma auto maha müüs? Peale auto müümist on ta öelnud,et sõidab üksikuid rallisi siis kui sädeme silma lööb Mina usun,et sellel rallil on ta kindlasti WRC auto roolis.skahar kirjutas:tulevad tulevad;)AS kirjutas:Nu Salurit ei tea ju. autot tal pole, kas rendib siis WRC kuskilt veskahar kirjutas:terve E-ryhm ka puudu peaaegu ja N4 paremik. Kindlasti tulevad ka Kinnunen WRC (Põlva mees), Saluri Lepp, Mättik-tauk, Kivinukk-tiivoja jt.
PS: laitses Syruse (nüüd siis Lätlaste firma) auto, Lõunas millega -ei tea aga tulevad, vähemalt plaan on.
Ega see WRC rentimine niisama lihtne ka pole ju. Aga eks näis, millega siis Priit rajale tuleb!Bumm kirjutas:Kui Saluri tahaks sõita N-rühma autoga, miks ta siis oma auto maha müüs? Peale auto müümist on ta öelnud,et sõidab üksikuid rallisi siis kui sädeme silma lööb Mina usun,et sellel rallil on ta kindlasti WRC auto roolis.skahar kirjutas:tulevad tulevad;)AS kirjutas: Nu Salurit ei tea ju. autot tal pole, kas rendib siis WRC kuskilt ve
PS: laitses Syruse (nüüd siis Lätlaste firma) auto, Lõunas millega -ei tea aga tulevad, vähemalt plaan on.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
ilmselt vanema otsa WRC-ga väga suurt mõtet tulla ei ole (kiiruse mõttes, jäävad ju alla juba uutele Nidele) aga eks jah, raha nagu alati paneb asjad paika.Prommi kirjutas:WRC rentimine on täpselt nii lihtne kui N-i rentimine. Kõik sõltub sellest palju sul raha on. On neid WRC masinaid mis rendis on ju juba aastast 1997 kuni tänase päeva autodeni, ainult hinnad on väga erinevad.
AutoralliSuurSõber
Aava rääkis Kuku raadiole antud intervjuus ,et tahavad saada starti Roman Kresta ja läbirääkimised käivad ka Jari Ketomaa -ga kes on sel aastal eriti heas tempos.
http://www.ruudulipp.ee/markko-martini- ... iloot.html
http://www.ruudulipp.ee/markko-martini- ... iloot.html
-
- algaja kommentaator
WRC sõitjaid rallile
Huvitav kas selline tegelane nagu Ivars Vasaraudzis ka siia tulemas on oma wrc'ga või ei julge see mees Lätist välja tullagi?
Ega see 5-6 WRC kokku saada ei olegi midagi üleloomulikku(korraldajad ärge solvuge ma ise kindlasti ei saaks), näiteks Lätist 2 mitsu, soomest 3 tk (näites ford, toyota, skoda), Eestist 1 (millegipärast tahaks siia kirjutada 3 tk) ja ongi juba 6 tk. Markko osalemine on ikka töesti hea üllatus ja loodan et neid üllatusi tuleb veel ja siis ongi 10 WRC olemas. Ja S2000 ootaks muidugi ka aga seal segab natuke IRC etapp.allar9944 kirjutas:Tuleb millalgi uuesti pressikonverents?
Kuulasin ruudulipust Märtini ja Aava intervju ära nagu ma aru sain siis 5-6 WRC autot on kindel ideaalis 10 ja 10 S2000 masinat ka veel.
Sõitjatest peaks lisanduma Kresta ja kui veab siis Ketomaa.
Mina isiklikult ootaks SWRC liidrit Ponsi starti.