Rally Estonia 2011
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- algaja kommentaator
- Reactions: 0
Hea!Rally Estonia kirjutas:Esimene päev kõik (va Historicud) 2 minutilise intervalliga!
Kõik Deegud talveks koju!
Deegud on väga sotsiaalsed ja targad loomakesed. Erinevalt paljudest teistest populaarsetest närilistest õpivad deegud kiiresti tundma oma kasvatajat ja oskavad nautida ka inimese süles olemist
Deegud on väga sotsiaalsed ja targad loomakesed. Erinevalt paljudest teistest populaarsetest närilistest õpivad deegud kiiresti tundma oma kasvatajat ja oskavad nautida ka inimese süles olemist
-
- V järgu kommentaator
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kes keelab terve katse lõpuni vaadata või tagaotsa mehed ei vääri sinumeelest tähelepanu?allar9944 kirjutas:A ja N grupp on ikka teine päev ka e-rühmast eraldi ja regrupeering käib ikka vist tulemuste järgi. Tegelt suht kahju, et esiminepäev autod 2 min vahedega rajale lastakse, näeb esimisel katsel palju vähem autosi :/
Mitte ei saa aru sellisest publikust, kes peale esimese 30 tulemist kihutavad järgmisele katsele.
-
- III järgu kommentaator
Octavianus kirjutas:Ja siin siis Tushkanovast ka piltReikoh kirjutas:sidorenko ja tushkanova
http://4.bp.blogspot.com/_FneDO7oqAV8/T ... 0/iuui.jpg
Siis tuleb ju hoopis service'is istuda
(Y)joosep kirjutas:Octavianus kirjutas:Ja siin siis Tushkanovast ka piltReikoh kirjutas:sidorenko ja tushkanova
http://4.bp.blogspot.com/_FneDO7oqAV8/T ... 0/iuui.jpg
Siis tuleb ju hoopis service'is istuda
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
Ma usun, et M. Märtin on selline sõitja, kelle nimel tuleb siia kindlasti veelgi ka tulevikus tuntud söitjaid söitma, et näha, kas nad on temale vördväärsed vastased.
Ma saan aru, et U. Aava andis alguses teada, et tuleb rohkem wrc masinaid kui täna nimekirjas. Samas ei kujuta ka tema ette palju kutsututest reaalselt tuleb kohale või palju on huvitatud Eestis sõitmisest enne Soome rallit, mis on paljude jaoks märksa olulisem kui suvaline Eestimaa väikeralli, kus on samamoodi võimalus auto ära lõhkuda kui Soomes.
Siiski ma arvan, et virina asemel tuleb tänada U. Aavat, et ta viitsib seda asja üldse nii suurelt ette võtta ja juba teist aastat järjest. Mu meelest eelmine aasta näha tavalist Lõuna-Eesti rallit märksa võimsamalt ja näha autosid, mida enamus kohalikust rallipublikust pole siin maal never näinud, on väga positiivne.
Ma saan aru, et U. Aava andis alguses teada, et tuleb rohkem wrc masinaid kui täna nimekirjas. Samas ei kujuta ka tema ette palju kutsututest reaalselt tuleb kohale või palju on huvitatud Eestis sõitmisest enne Soome rallit, mis on paljude jaoks märksa olulisem kui suvaline Eestimaa väikeralli, kus on samamoodi võimalus auto ära lõhkuda kui Soomes.
Siiski ma arvan, et virina asemel tuleb tänada U. Aavat, et ta viitsib seda asja üldse nii suurelt ette võtta ja juba teist aastat järjest. Mu meelest eelmine aasta näha tavalist Lõuna-Eesti rallit märksa võimsamalt ja näha autosid, mida enamus kohalikust rallipublikust pole siin maal never näinud, on väga positiivne.
ja lõuna-eesti ralli tuleb ju veel lisaks tänavu.
aga seda jh, et neid komme lugedes ei saanud mina aru küll, et keegi oleks ralli peakorraldajat halvakspanevalt kritiseerinud. mina saan täiesti aru, et suurte sõnade ütlemisega tehakse promotrikki, sest meie siin foorumis oleme rallifanaatikud, aga olgem ausad, on ka suur osa sellist publikut rajaääres, kellele meeldib küll ralli, aga olgem ausad, tal pole erilist vahet, kes ja millega mööda sõidavad. peaasi, et oleks kiire, värviline, jne.
ma arvan, et mitte keegi siin foorumis ei arva, et urmo aava oleks teinud taolist rallit, õigemini nüüd juba kahte rallit korraldades, halba tööd. vaidlus või kuidas seda nimetadagi, sai siin foorumis lihtsalt alguse kellegi võib-olla pahaaimamatust fraasist, et urmo võiks olla oma ütlemistes, et rallile tuleb "kümmekond wrc-autot" tagasihoidlikum, aga nagu alguseks ütlesin, see on ilmselt promo-eesrmärgil öeldud.
ühesõnaga - jääme ootama head rallit ja loodame, et võit jääb ikkagi eestimaale. ja lõppu küsimus: et siin enne reklaamiti välja rally estoniat kui esimest rallit, kus uut ja vana wrc-d võistlemas näeb koos, kuid foorumlased tegid selle väite kohe maha. Siinkohal küsimus siis: aga äkki on tegemist kui mitte esimese, siis ühega vähestest rallidest, kus stardis on nö. kolme generatsiooni wrc-d: märtini 03 focus, grossi, kuipersi ja vasaraudzsise wrc-d aastatest 03-08 ja siis kaks tänavust mudelit?
aga seda jh, et neid komme lugedes ei saanud mina aru küll, et keegi oleks ralli peakorraldajat halvakspanevalt kritiseerinud. mina saan täiesti aru, et suurte sõnade ütlemisega tehakse promotrikki, sest meie siin foorumis oleme rallifanaatikud, aga olgem ausad, on ka suur osa sellist publikut rajaääres, kellele meeldib küll ralli, aga olgem ausad, tal pole erilist vahet, kes ja millega mööda sõidavad. peaasi, et oleks kiire, värviline, jne.
ma arvan, et mitte keegi siin foorumis ei arva, et urmo aava oleks teinud taolist rallit, õigemini nüüd juba kahte rallit korraldades, halba tööd. vaidlus või kuidas seda nimetadagi, sai siin foorumis lihtsalt alguse kellegi võib-olla pahaaimamatust fraasist, et urmo võiks olla oma ütlemistes, et rallile tuleb "kümmekond wrc-autot" tagasihoidlikum, aga nagu alguseks ütlesin, see on ilmselt promo-eesrmärgil öeldud.
ühesõnaga - jääme ootama head rallit ja loodame, et võit jääb ikkagi eestimaale. ja lõppu küsimus: et siin enne reklaamiti välja rally estoniat kui esimest rallit, kus uut ja vana wrc-d võistlemas näeb koos, kuid foorumlased tegid selle väite kohe maha. Siinkohal küsimus siis: aga äkki on tegemist kui mitte esimese, siis ühega vähestest rallidest, kus stardis on nö. kolme generatsiooni wrc-d: märtini 03 focus, grossi, kuipersi ja vasaraudzsise wrc-d aastatest 03-08 ja siis kaks tänavust mudelit?
-
Nii näeb ju rohkem, kui esimesed ära vaadata. Terve ralli peale tavaliselt näed nagunii 2-3 katset otsast lõpuni välja. Ja esmapilgul ajakavasid uurides näeb esimesel päeval kõik katsed katsed nii ära. SS1 kiiremad, SS2, SS3 kõik lõpuni.MKD kirjutas:Kes keelab terve katse lõpuni vaadata või tagaotsa mehed ei vääri sinumeelest tähelepanu?allar9944 kirjutas:A ja N grupp on ikka teine päev ka e-rühmast eraldi ja regrupeering käib ikka vist tulemuste järgi. Tegelt suht kahju, et esiminepäev autod 2 min vahedega rajale lastakse, näeb esimisel katsel palju vähem autosi :/
Mitte ei saa aru sellisest publikust, kes peale esimese 30 tulemist kihutavad järgmisele katsele.
-
Oleneb keda vaatama minna. Kui ma lähen esimesi vaatama, siis vaatan esimesi. Kui lähen tagumisi vaatama, vaatan tagumisi.MKD kirjutas:Kes keelab terve katse lõpuni vaadata või tagaotsa mehed ei vääri sinumeelest tähelepanu?allar9944 kirjutas:A ja N grupp on ikka teine päev ka e-rühmast eraldi ja regrupeering käib ikka vist tulemuste järgi. Tegelt suht kahju, et esiminepäev autod 2 min vahedega rajale lastakse, näeb esimisel katsel palju vähem autosi :/
Ise küll nõuandjat ei vaja, keda vaatata võin ja keda ei või. Vaatan seda keda tahan!
rattaga on kah hea sõita
-
- Rallifoorum 24/7
Eks mul oli plaan 1. päeval linnakatset täiespikkuses vaadata ja enne seda oleks 1. katset niikaua vaadanud kui jõuab.MKD kirjutas:Kes keelab terve katse lõpuni vaadata või tagaotsa mehed ei vääri sinumeelest tähelepanu?allar9944 kirjutas:A ja N grupp on ikka teine päev ka e-rühmast eraldi ja regrupeering käib ikka vist tulemuste järgi. Tegelt suht kahju, et esiminepäev autod 2 min vahedega rajale lastakse, näeb esimisel katsel palju vähem autosi :/