H!!!!!RudiTurbo kirjutas:Rhys Fulber on siis Siim Solman, kes Rootsist noppis 1 punkti ?
MOC= www.moc04.tk
Colin Mcrae Rally 4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
kaks võimalust on:
1) kõige lihtsam, hetkel millest tahad pilti võtta, vajutad "print screen" või "prnt scrn" - oleneb klaverist, asub ülemises reas paremal pool. Lähed Painti, Pasted ära ja voila!
2) Vajalik kui tahad saada rohkem pilte. õmbad sellise programmi nagu fraps, www.fraps.com ja siis saad juba edasi vaadata
1) kõige lihtsam, hetkel millest tahad pilti võtta, vajutad "print screen" või "prnt scrn" - oleneb klaverist, asub ülemises reas paremal pool. Lähed Painti, Pasted ära ja voila!
2) Vajalik kui tahad saada rohkem pilte. õmbad sellise programmi nagu fraps, www.fraps.com ja siis saad juba edasi vaadata
gaas on endiselt laiffi
Suurimad tänud!Erki kirjutas:kaks võimalust on:
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
mis kella ajal teil MOC sõidud on tavaliselt?RudiTurbo kirjutas:Rhys Fulber on siis Siim Solman, kes Rootsist noppis 1 punkti ?
MOC= www.moc04.tk
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
aix
MOC= www.moc04.tk[/quote]
Ei tea mida wrc.com ütleb kui näeb seda lehekülge.
Liiga sarnane originaalile, aga hästi tehtud
Ei tea mida wrc.com ütleb kui näeb seda lehekülge.
Liiga sarnane originaalile, aga hästi tehtud
Sõitude ajad on millaliganes
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Sain ka üle pika-pika aja aega foorumisse tulla. Et siis olen 1 MOC peakorraldajatest. Kui kellelgi on soovi MOCga liituda, siis saatke e-mail (mastersofcmr@hotmail.com) või veel parem, lisage kohe MSNi listi. Saate oma kõigile küsimustele vastuse
Siin, siis on need Saxo pildid mitte täitsa valmis masinast! On vaja veel tegelda väiksemate logodega ning siis paremal küljel olevaga mida ma pole suutnud leida piisavalt hea kvaliteediga pilti.
www.rtmg.hostcubix.com/cmr4-saxo-laur-kraag.jpg
www.rtmg.hostcubix.com/cmr4-saxo-laur-kraag2.jpg
www.rtmg.hostcubix.com/cmr4-saxo-laur-kraag.jpg
www.rtmg.hostcubix.com/cmr4-saxo-laur-kraag2.jpg
"Come on, you can see more than that"
Heh, mul jah õnnetult läinud. Üleeelmine etapp oli stardis probleeme ja selle ralli esimesel päeval pidin kella 5 aeg sõitma, aga siis tuli järsku Tartusse sõit ja jäigi ära jälle, järgmine ralli üritan kindlalt kohal olla
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Miks Rhys ja Kolin sis nii kaugel taga New Zealandis MOC-is ?
Kas Argentinnas ka sõidate, seekord õnnestus juba esimene päev ära sõita et olen olemas Seekord
Kas Argentinnas ka sõidate, seekord õnnestus juba esimene päev ära sõita et olen olemas Seekord
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Vähemalt ühe punkti tõin ikka ära. Kuigi ja ega see ralli kõge paremini välja ei tulnudRudiTurbo kirjutas:Miks Rhys ja Kolin sis nii kaugel taga New Zealandis MOC-is ?
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi