Nimi kirjutas:Tahtsin selle Steveni käest seda subaru Cork mudelit osta, aga see paypal ei lasknud mul talle raha maksta. Helistasin Paypali ja need ütlesid, et pank millegi pärasti ei lase mul sellele maili aadressile maksta. Ebay kaudu saab ilusasti selle ostmisega hakkama.
.
Tellisin selle Corki´i mudeli Steveni käest ja sain raha ilusti, ilma probleemideta läbi PayPal´i ära maksta. Kunagi varem on küll olnud häda, kui tahtsin PayPal´iga ühele USA meiliaadressile maksta, siis taheti peaaaegu mu PayPal'i account kinni panna ja pidin samuti enda isikut igatpidi tõestama ning arve koopiaid saatama...... Lõpuks kõik laabus.
Otse Ebay'st ostes ja PayPal'iga makstes pole küll kunagi probleeme olnud...
Sama lugu täpselt mul ka. Aga minul ei lase seda Steveni aadressile saata. Läbi ebay pole mingit probleemi olnud.
Nimi kirjutas:Jaapanist tellisin!
Ilge jama oli, aga hakkama sain.
Muide 24.01 tellisin ja 30.01 oli postkontoris.
Kas mingi leht kus neid tellida saab või see oli seal ainueksemplaar mille said tellida ja palju hind oli koos postikuludega?
Ma ei saanudki aru, mis asi see oli, aga otseselt mudelitega tegelev lehekülg see vist ei olnud. Selle mudeli hind tuli praktiliselt 1000 krooni. Ma täpselt ei saanudki aru, mis süsteemiga see asi seal käis, aga transport ja miskine muu asi tuli juurde. Kui kellegil on huvi, siis võin veel proovida tellida.
Sai nähtud ja katsutud Märtini Soome 2000 Corrolat. Ixo omad lubasid arvatavasti kas järgmine või üle järgmine nädal mudelid müüki panna. Mingi partii tuleb ka eestisse. Muudest meile huvi pakkuvatest mudelitest ei teatud midagi
Võrdlesin ise eile Uus Meremaa 2003 Minichamps ja IXO (Dirt effect) mudeleid. Minichamps mudelil on tagaklaasil ralli kleeps ja üks antenn rohkem. Muidu identne auto va muidugi muda effekt IXO mudelil.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P