Nimi kirjutas:Selline küsimus, et kas keegi on kokku puutunud või kusagil näinud sellist mudelit nagu IXO KBK999. Mis on siis Valge Focus RS 03 ainult et porine.
täitsa olemas. KBK tähendab jaapani firmat, kellele ixso tootnud eriseeria, euroopas ei leidu. vist veel isegi müügis äkki 3990 japsi jeeni e. eesti rahas 500.- ühikut. kahjuks ei oska japsi keelt muidu telliks
See Uus-Meremaa 2003 Märtin-Park pori efektiga näeb päris cool välja. Endal kodus riiulis seismas veidi "puhtam" versioon a sellest ka ära ei ütleks. Üldiselt ootan juba veebruari algust, et soetada järjekordne Märtini mudel seekord siis tootmisesse tulev Märtin -Park Neste Rally 2000 Toyota Corolla WRC
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Nonii. Täna siis saabusid kaugetest maadest kaks mudelikest.
See Peugeot on 1:32 mõõdus. Auto on 4wd ning on vist mõeldud mingisuguse selle raja jaoks, mis elektriga töötab. Igaljuhul on tal põhja all kontaktid, mis siis peaksid auto liikuma panema.
Strike kirjutas:See Uus-Meremaa 2003 Märtin-Park pori efektiga näeb päris cool välja. Endal kodus riiulis seismas veidi "puhtam" versioon a sellest ka ära ei ütleks. Üldiselt ootan juba veebruari algust, et soetada järjekordne Märtini mudel seekord siis tootmisesse tulev Märtin -Park Neste Rally 2000 Toyota Corolla WRC
Kas on kusagil infot ka selle Corolla kohta? Kas saab juba kusagil tellimust esitada?
Strike kirjutas:See Uus-Meremaa 2003 Märtin-Park pori efektiga näeb päris cool välja. Endal kodus riiulis seismas veidi "puhtam" versioon a sellest ka ära ei ütleks. Üldiselt ootan juba veebruari algust, et soetada järjekordne Märtini mudel seekord siis tootmisesse tulev Märtin -Park Neste Rally 2000 Toyota Corolla WRC
Kas on kusagil infot ka selle Corolla kohta? Kas saab juba kusagil tellimust esitada?
Mudel IXO toodang ning peaks tulema müügile veebruaris. Seda saab ka peale selle ilmumist osta Eestist, seega tellimis vajadus puudub.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kas keegi, kes on hiljuti Paypaliga liitunud ning seda kasutab, saaks mind aidata??? Ta tahab, et ma saadaksin mingi pildiga dokumendi koopia ja mingi arve vms. Saatsin ära, aga ütleb, et ei aksepteeri neid. Seega ma ei saa paypali kasutada.
Või oskab keegi täpsustada?
ebayst sain osta, aga läbi selle paypal.comi ei saa maksta
liitumist täpselt ei mäleta aga seda mäletan, et läks suhteliselt kiirelt ja sai kohe ka maksta. mingeid koopiaid ja arveid polnud vaja saata, tundub asi kahtlane. sul peab olema krediitkaart, millel pöördel allkirja koha juures numbrid, mis sisestatatakse (vist viimased 3 nr-i, turvaelemendid). mujal euroopas tavakaartidel on need olemas, meil mitte. niisiis ainult krediitkaart, teistega ei saa, vähemalt minu teada.
Tahtsin selle Steveni käest seda subaru Cork mudelit osta, aga see paypal ei lasknud mul talle raha maksta. Helistasin Paypali ja need ütlesid, et pank millegi pärasti ei lase mul sellele maili aadressile maksta. Ebay kaudu saab ilusasti selle ostmisega hakkama.
Mõtlesin, et võiks teha või on äkki keegi juba teinud nimekirja kõikide tootjate Märtini mudelitest. Nendest, mis on teada muidugi.
Alustan siis IXO toodanguga.
IXO
RAM002 Subaru Impreza Monte Carlo 2001
RAM089 Ford Focus Acropolis 2002
RAM115 Ford Focus New Zealand 2003
RAM117 Ford Focus Acropolis 2003
RAM124 Ford Focus Finland 2003
RAM140 Ford Focus Mexico 2004
RAM183 Peugeot 307 Sweden 2005
RAM201 Peogeot 307 Argentina 2005 (Weathering)
KBK999 Ford Focus New Zealand 2003 (Weathering)
AutoArt
60311 Ford Focus RS Monte Carlo 2003
14511 Ford Focus RS Monte Carlo 2003 (1:24 Slot racing)
13541 Ford Focus RS Monte Carlo 2003 (1:32 Slot racing)
60555 Peugeot 307 Monte Carlo 2005
80555 Peugeot 307 Monte Carlo 2005 ( 1:18 )
13605 Peugeot 307 Monte Carlo 2005 (1:32 Slot racing)
Hei! Kas keegi hea inimene saaks mulle õelda, mis reklaam on Märtini Escordil ukse peal ja punase kolmnurga kujuga. Läheb vaja, sest teen RBR-i Märtini skini. Aitäh!
Gustav kirjutas:Hei! Kas keegi hea inimene saaks mulle õelda, mis reklaam on Märtini Escordil ukse peal ja punase kolmnurga kujuga. Läheb vaja, sest teen RBR-i Märtini skini. Aitäh!
Nimi kirjutas:Tahtsin selle Steveni käest seda subaru Cork mudelit osta, aga see paypal ei lasknud mul talle raha maksta. Helistasin Paypali ja need ütlesid, et pank millegi pärasti ei lase mul sellele maili aadressile maksta. Ebay kaudu saab ilusasti selle ostmisega hakkama.
.
Tellisin selle Corki´i mudeli Steveni käest ja sain raha ilusti, ilma probleemideta läbi PayPal´i ära maksta. Kunagi varem on küll olnud häda, kui tahtsin PayPal´iga ühele USA meiliaadressile maksta, siis taheti peaaaegu mu PayPal'i account kinni panna ja pidin samuti enda isikut igatpidi tõestama ning arve koopiaid saatama...... Lõpuks kõik laabus.
Otse Ebay'st ostes ja PayPal'iga makstes pole küll kunagi probleeme olnud...