Frank kirjutas:Võin ausalt öelda seda, et Colin 3 ja Colin 4 on minu jaoks nagu öö ja päev
Ei tea ainult mis teised arvavad.
Usun, et ta võib hea olla. Kuid kui WRC kõigis 3s mängus mis siiani ilmunud pole pidand pettuma siis peale CM3 ostu oli küll selline tunne, et selle 800 eeku oleks võinud kellegile siis juba niisama anda.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Panin ka eile selle mängu endal kodus arvutisse, ei oskagi midagi väga head kohe alguses öelda, pean tunnistama. Esimene suur tagasilöök oli see, et ei ole "kapoti vaadet" vaid pead nagu kõhuli sõitma (see esistange vaade), see ei ole hea. Juhitavus oli enam vähem ok, kuid wrc3-s tundus see loogilisem. Katseid on ilmselgelt liiga vähe (ainult 6) ja muidugi ka rallisid vähe. Hea asi, et saab autot seadistada rohkem kui cmr3-s või wrc3-s. Rajad ja graafika ei üllata millegi erilisega. Aga eks ma olen seda ka vaid õige pisut näppinud ja võib olla suhtumine aja pikku muutub. Eks näis.
Üldiselt CMR3 võrreldes graafika pole erinev, aga tõesti mängu sisu on öö ja päev.
Ja mis nendeks reegliteks ikka: Ära lõika tahkete objektide tagant, ära alusta uuesti kui pekki läheb ja nagu midagi erilist rohkem polegi.
Siis hakkame ainult rallisi letti lööma ja kuupäevi, mil ajad olemas peavad olema ja asi ongi juba hoos
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
CMR4 on ka see asi kas võrgus sõita või nii nagu siia maani sõidetakse paljusid mänge (et saadad ajad ära).
Aga reeglitesse tasuks ainult üks asi kirja panna: SÕIDA AUSALT
Just sõbrad see on põhiline reegel! AUSUS!!!! See toimis meil terve hooaja WRC3 ja saime korralikult hooajaga hakkama ja nüüd juba uued ideed peas haudumas, et enne WRC4 tulekut tempos mitte langeda
>
0
Michael Park R.I.P
Ma arvan, et parem offlines sõita, kesse ikka viicib sinna servusse ronida teatud ajaks. Üks võistlus oli küll omadega täica metsas ja raffas ei tulnud kohale, aga hea korraldus on www.moc04.tk
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Ära mulle sellest asjast seal pigem räägi Offline oleks tegelt jah parem, aga samas onlines on suurem närvi pionge, mis samas lisab head hõngu sõidule - pinge, vead ja surve
Kui te kavatsete selle ka ära korraldada kas siis foorumi või veebi baasil (ajad postitakse foorumisse ja lisatakse ka kommentaarid ja tulemused, reeglid, jms on veebis)?
Frank kirjutas:Ära mulle sellest asjast seal pigem räägi Offline oleks tegelt jah parem, aga samas onlines on suurem närvi pionge, mis samas lisab head hõngu sõidule - pinge, vead ja surve
Kui te kavatsete selle ka ära korraldada kas siis foorumi või veebi baasil (ajad postitakse foorumisse ja lisatakse ka kommentaarid ja tulemused, reeglid, jms on veebis)?
Kui abi vaja võib v-b mingid reeglid välja teile mõelda ja süsteemi, aga kahjuks ise osaleda ei saa sest pole seda mängu
>
0
Michael Park R.I.P