See oleks ikka sürr küllGustav kirjutas:Kas Ott võtab ka esimesena rajal olles katsevõidu?
16. Rally Italia Sardegna 2019 DAY1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Re: 16. Rally Italia Sardegna 2019 DAY1
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
See on hea küsimusGustav kirjutas:Kas Ott võtab ka esimesena rajal olles katsevõidu?
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
-
Lappi tahab siiski oma sõna öelda selle Katsevõidu kohta
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
Lappil lõi silme eest mustaks ja hakkas kihutama. Tundub, et Ogieri varjus olemine talle ei sobi. Nüüd, kus Oggy väljas, siis on kohe nobedam.
-
- Rallifoorum 24/7
No ei suru siin midagiaigarm kirjutas:Sordo surub end sinna vahele.CTR kirjutas:Toyota 1-2 peale 1. ringi
-
- I järgu kommentaator
Mikkelsen ütleb: "We needed hard tyres for this loop. That was not good." Mis tal siis all olid, pehmed?
-
- Moderaator
- Kontakt:
Mikkelsen avec 4 mediums + 2 hardNimi kirjutas:Mikkelsen ütleb: "We needed hard tyres for this loop. That was not good." Mis tal siis all olid, pehmed?
-
- I järgu kommentaator
ma ei saa aru, mis temperatuuridele need hard rehvid siis mõeldud on?Kolin kirjutas:Mikkelsen avec 4 mediums + 2 hardNimi kirjutas:Mikkelsen ütleb: "We needed hard tyres for this loop. That was not good." Mis tal siis all olid, pehmed?
Kus need suurfavoriit Neuville mehed nüüd on? Öelge palju tahate, et "sinimustvalge" prillid on ees aga see on reaalsus hetkel, et Otile vastast pole kui tehnika peab.
Ei hakka otsima, äkki keegi teab.
Kas superralli/rally2 korras on võistlust võimalik jätkata ka hoolduspausi järel? Jutt Ogieri situatsiooni arvestades.
Kas superralli/rally2 korras on võistlust võimalik jätkata ka hoolduspausi järel? Jutt Ogieri situatsiooni arvestades.
Teoreetiliselt küll, aga alles hommeEero kirjutas:Ei hakka otsima, äkki keegi teab.
Ise pakun, et Ogier homme rajale ei tule, vaid alles pühapäeval PS punkte jahtima
Viimati muutis CTR, 14 Juun 2019, 12:12, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Ei ole. Tänaseks päevaks kõik. Homme uuestiEero kirjutas:Ei hakka otsima, äkki keegi teab.
-
Hei, RenoK, siin - tuled astud läbi kontorist? Päris keeruline võib olla elu, kui sellised pisiasjad hingele jäävad. Mina naudin rallit ning Oti ilusat sõitu ja peale rallit kirjutan nii nagu asjad lähevadRenoK kirjutas:Kus need suurfavoriit Neuville mehed nüüd on? Öelge palju tahate, et "sinimustvalge" prillid on ees aga see on reaalsus hetkel, et Otile vastast pole kui tehnika peab.
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
Sama, ma olen ka foorumis täitsa alles veel. Sõidetud on alles pool päeva. Kas peaks juba lõppseisu lukku lööma ja virtuaalpunkte arvutama?MKD kirjutas:Hei, RenoK, siin - tuled astud läbi kontorist? Päris keeruline võib olla elu, kui sellised pisiasjad hingele jäävad. Mina naudin rallit ning Oti ilusat sõitu ja peale rallit kirjutan nii nagu asjad lähevadRenoK kirjutas:Kus need suurfavoriit Neuville mehed nüüd on? Öelge palju tahate, et "sinimustvalge" prillid on ees aga see on reaalsus hetkel, et Otile vastast pole kui tehnika peab.
-
- Rallifoorum 24/7
Pinnasele ikka mitte temperatuurileNimi kirjutas:ma ei saa aru, mis temperatuuridele need hard rehvid siis mõeldud on?Kolin kirjutas:Mikkelsen avec 4 mediums + 2 hardNimi kirjutas:Mikkelsen ütleb: "We needed hard tyres for this loop. That was not good." Mis tal siis all olid, pehmed?
Kas oled loll või mängid lolli? Rääkisite suurfavoriidist, kuna parimad väljavaated (peamiselt stardipositsioon, eelmise aasta tulemus). Nagu näha, siis ei ole mingit vahet, kust Ott stardib. Neust on igas kiirem.Ruutu kirjutas:Sama, ma olen ka foorumis täitsa alles veel. Sõidetud on alles pool päeva. Kas peaks juba lõppseisu lukku lööma ja virtuaalpunkte arvutama?MKD kirjutas:Hei, RenoK, siin - tuled astud läbi kontorist? Päris keeruline võib olla elu, kui sellised pisiasjad hingele jäävad. Mina naudin rallit ning Oti ilusat sõitu ja peale rallit kirjutan nii nagu asjad lähevadRenoK kirjutas:Kus need suurfavoriit Neuville mehed nüüd on? Öelge palju tahate, et "sinimustvalge" prillid on ees aga see on reaalsus hetkel, et Otile vastast pole kui tehnika peab.
-
- Rallifoorum 24/7
Kas enne pole jopastanud?RenoK kirjutas:Kus need suurfavoriit Neuville mehed nüüd on? Öelge palju tahate, et "sinimustvalge" prillid on ees aga see on reaalsus hetkel, et Otile vastast pole kui tehnika peab.
Saada mulle personaalne sõnum esimese küsimuse kohta, siis saame sellele lahenduse. Kiirem või mitte kiirem selgub alles ralli lõpus. Ma ütlesin, et favoriit võidule, mitte esimesele viiele katsele.RenoK kirjutas:
Kas oled loll või mängid lolli? Rääkisite suurfavoriidist, kuna parimad väljavaated (peamiselt stardipositsioon, eelmise aasta tulemus). Nagu näha, siis ei ole mingit vahet, kust Ott stardib. Neust on igas kiirem.