Rally Guanajuato Mexico 2015 Day 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Re: Rally Guanajuato Mexico 2015 Day 2
Ise vaatan siitSuurkala kirjutas:kukilt netist otseülekannet ei näe? BTsport1 näitab jalkat
http://www.vipleague.me/motorsports/288 ... nline.html
Seal kus lõppeb asfalt....
-
- Rallifoorum 24/7
Siit näeb. kvaliteet pole kül parima aga näebSuurkala kirjutas:kukilt netist otseülekannet ei näe? BTsport1 näitab jalkat
http://cricfree.sx/watch/live/fia-world ... -streaming
Latvalast väga kahju. Ilmselt üks wrc pühendunumaid sõitjaid.
Kurb et Tänakul nii läks, aga omal ajal ikka puškal vahetasime kogu elektrisüsteemi, jagaja, süütepoolid ja kommutaatorid-mida puškal oli ikka kaks.
Kurb et Tänakul nii läks, aga omal ajal ikka puškal vahetasime kogu elektrisüsteemi, jagaja, süütepoolid ja kommutaatorid-mida puškal oli ikka kaks.
Mikkelsen võib veel kusjuures Östbergi püüda, kui end korralikult kokku võtta.
-
- Rallifoorum 24/7
Östberg vist spinninud kaotust poolel katsel 17 sekundit
Östberg ise ei tea ka mis autol viga - something right front
Östberg ise ei tea ka mis autol viga - something right front
Sordolt põhjad ja võttis Evansilt veel 3,5 sekki tagasi. Vahe nüüd 21,9 sekundit.
Leidub veel põnevust - Ostberg vs Mikkelsen ja Evans vs Sordo.
Leidub veel põnevust - Ostberg vs Mikkelsen ja Evans vs Sordo.
Nagu näha siis Prokop niisama läbitäristades on kuuendal kohal.
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Ma tegin ka ühe kuu jaoks. Aga tegin seda rootsi ralli esimesel päeva. Seega katab ilusti ära ka Mehhiko ralli. Eks siis näha ole millal see lõpebmarkol kirjutas:Mine vaata oma krediitkaardi väljavõtet!vaana kirjutas:Ma ei tea miks mul WRC+ ikka toimib kuigi maksin õhe kuu eest?
Aga seal selline kiri
You can cancel your monthly or annual subscription immediately at any time and without any reasons.
If you want to cancel the subscription for the following month or year, you have to cancel at least one day before your subscription auto-renews.
The cancellation process is located on your profile page.
Krt kas panevad ise otsa kui ära ei katkesta. St uuendavad seda ühe kuu osti automaatselt
Next renewal 3/14/2015, 8:58:16 PM
Valid until 3/14/2015, 8:58:16
PM Price paid 4.99 EUR (tax included)
Viimati muutis Kolin, 07 Mär 2015, 21:09, muudetud 2 korda kokku.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Live andis teada et eile pandi Service parkis magama üle Milj. Euro.
Jutt käis küll Fordi ümber aga kuna vahepeal oli jutuks ka citikas siis ei saa kinnitada et see ainult Fordi raha oli.
Jutt käis küll Fordi ümber aga kuna vahepeal oli jutuks ka citikas siis ei saa kinnitada et see ainult Fordi raha oli.
Ma maksin Monte esimesel päeval, äkki sain mingil põhjusel lisa boonustKolin kirjutas:Ma tegin ka ühe kuu jaoks. Aga tegin seda rootsi ralli esimesel päeva. Seega katab ilusti ära ka Mehhiko ralli. Eks siis näha ole millal see lõpebmarkol kirjutas:Mine vaata oma krediitkaardi väljavõtet!vaana kirjutas:Ma ei tea miks mul WRC+ ikka toimib kuigi maksin õhe kuu eest?
See on ikka kokku vast kõigi autode peale mida remonditi .. Meeke, Paddon, Neuville ja Tänak.
fiesta WRC maksab ca 500k eur ..
Ma maksin Monte esimesel päeval, äkki sain mingil põhjusel lisa boonust
[/quote]
Mul endal tekkis ka sama küsimus ja siis avastasin:
"Your subscription to WRC+ will automatically renew monthly (each 30 days) at EUR 4.99 in accordance with the policy outlined in the Terms & Conditions until you cancel the subscription.
You may cancel the subscription at any time prior to the next renewal through your profile site on wrcplus.com."
[/quote]
Mul endal tekkis ka sama küsimus ja siis avastasin:
"Your subscription to WRC+ will automatically renew monthly (each 30 days) at EUR 4.99 in accordance with the policy outlined in the Terms & Conditions until you cancel the subscription.
You may cancel the subscription at any time prior to the next renewal through your profile site on wrcplus.com."
Eks ta loogiline ole, aga tsiteerides klassikuid siis "Pole paha"renxrw kirjutas:See on ikka kokku vast kõigi autode peale mida remonditi .. Meeke, Paddon, Neuville ja Tänak.
Mul endal tekkis ka sama küsimus ja siis avastasin:pilsner kirjutas:Ma maksin Monte esimesel päeval, äkki sain mingil põhjusel lisa boonust
You may cancel the subscription at any time prior to the next renewal through your profile site on wrcplus.com."[/quote]
Jah sama lugu mul ka aga las tiksub, kui tuleb suurem vahe siis saab katkestada. mul pole kahju maksta asja eest mis mind huvitab.
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Seega siis ise näpivad su kaardi pealt raha. Ja pikendavad automaatseltpilsner kirjutas:Mul endal tekkis ka sama küsimus ja siis avastasin:vaana kirjutas:Ma maksin Monte esimesel päeval, äkki sain mingil põhjusel lisa boonust
Viimati muutis Kolin, 07 Mär 2015, 21:16, muudetud 1 kord kokku.
Man and machine against mother nature!!!
Usun, et ega Oti auto remont kui selline polnudki väga kallis, need jupid mis vahetati kõik kokku moodustasid korraliku summa muidugi. Aga, pmst pea kõik osad mis vahetati on kasutatavad, vajavad lihtsalt hooldust.
Lihtsalt nendel autodel on osade vahetamine nii lihtsaks tehtud, et lihtsam on terve sild ära vahetada, kui nt hakata selles õli vahetama.
Lihtsalt nendel autodel on osade vahetamine nii lihtsaks tehtud, et lihtsam on terve sild ära vahetada, kui nt hakata selles õli vahetama.