Jep, juba kolm aastat tagasi-helm- kirjutas:Arendi olevat Lempu Honda ostnud ? Ei taha uskuda,aga kas keegi kinnitab või lükkab ümber selle info ?
Autovahetused
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Re: Autovahetused
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
kahju,et sa nii kaugel minevikus elad,siis pole,ime,et sa midagi ei tea,ma räägin Lempu type-r ist22N kirjutas:Jep, juba kolm aastat tagasi-helm- kirjutas:Arendi olevat Lempu Honda ostnud ? Ei taha uskuda,aga kas keegi kinnitab või lükkab ümber selle info ?
või üritasid oma meelest ``lahe`` olla..kui,siis minu meelest kukkus küll haledalt välja
Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver
See Lempu Honda, mille Arendi 3 aastat tagasi ostis, pole isegi mitte Arendi käes enam
Miks lahe? Arendi ostis ju kunagi Lempu Type-R ära. Pigem on vist sinu soov lahe olla ja feimi koguda kui siin mingeid pastakast imetud jutte levitad. Fantaasia...-helm- kirjutas:kahju,et sa nii kaugel minevikus elad,siis pole,ime,et sa midagi ei tea,ma räägin Lempu type-r ist22N kirjutas:Jep, juba kolm aastat tagasi-helm- kirjutas:Arendi olevat Lempu Honda ostnud ? Ei taha uskuda,aga kas keegi kinnitab või lükkab ümber selle info ?
või üritasid oma meelest ``lahe`` olla..kui,siis minu meelest kukkus küll haledalt välja
-
- I järgu kommentaator
See oli kunagi,ma tõesti ei arvanud,et keegi arvab,et küsin nii vana asja,ma siis kirjutan selgemalt,et ma räägin ikka uuemast type-r ist..loodan,et kasjutaja 22N sai nüüd asjale pihta kah .
Sa oled ise vist vales foorumis,kui arvad,et siin feimi kogutakse või mis ?
Imejutt see ka pole,vaid ma SOOVIN teada,kas asi on nii või ei ole ?
Sa oled ise vist vales foorumis,kui arvad,et siin feimi kogutakse või mis ?
Imejutt see ka pole,vaid ma SOOVIN teada,kas asi on nii või ei ole ?
M.Kiiver
M.Kiiver
Ei vasta tôele, et Arendi on ostnud Lempu R3-me.
Hetkel ehitatakse tal Ford rallikrossi jaoks ümber.
-
- I järgu kommentaator
selge piltboobik21 kirjutas:Ei vasta tôele, et Arendi on ostnud Lempu R3-me.
M.Kiiver
M.Kiiver
-
- II järgu kommentaator
Ise tahtsin samamoodi vastata. Mis kuradi allikatest te sellist jama kuulete? v kuulategi 3 aastat vanu allikaid?22N kirjutas:Jep, juba kolm aastat tagasi-helm- kirjutas:Arendi olevat Lempu Honda ostnud ? Ei taha uskuda,aga kas keegi kinnitab või lükkab ümber selle info ?
-
- I järgu kommentaator
rallikas54 kirjutas:Ise tahtsin samamoodi vastata. Mis kuradi allikatest te sellist jama kuulete? v kuulategi 3 aastat vanu allikaid?22N kirjutas:Jep, juba kolm aastat tagasi-helm- kirjutas:Arendi olevat Lempu Honda ostnud ? Ei taha uskuda,aga kas keegi kinnitab või lükkab ümber selle info ?
nii palju oidu peaks ikka olema,et kolme aasta vanust asja ei räägiks ju ?
mis pagana vahet sel on mis allikatest juttu kuulsin,soovisingi,teada et kas on Arendi ka Lempu uuema type-r iära ostnud v mitte .
M.Kiiver
M.Kiiver
-
- IV järgu kommentaator
Naised saunas rääkisid, et Abram pidavat järgmine aasta M.Muraka Evo 10'ga sõitma??
Teab keegi midagi täpsemalt?
Allikas on "naised saunas rääkisid" ja seega mingit linki pole mõtet küsima hakata
Allikas on "naised saunas rääkisid" ja seega mingit linki pole mõtet küsima hakata
-
- Rallifoorum 24/7
Uus X peaks valmima.Rallimies999 kirjutas:Naised saunas rääkisid, et Abram pidavat järgmine aasta M.Muraka Evo 10'ga sõitma??
Igati loogiline asjade käik-huviline2- kirjutas:Uus X peaks valmima.Rallimies999 kirjutas:Naised saunas rääkisid, et Abram pidavat järgmine aasta M.Muraka Evo 10'ga sõitma??
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
- IV järgu kommentaator
-
- II järgu kommentaator
Toimib nii nagu Jeetsilgi umbes. Võeti (vist) tutikas Evo X ja sellest hakatakse ehitama:)Rallimies999 kirjutas:Naised saunas rääkisid, et Abram pidavat järgmine aasta M.Muraka Evo 10'ga sõitma??
Oskab keegi öelda kust mulgust või kelle kaudu tutikaid rs mudeleid tellida saab? Ja mis hinnaga? Reaalselt peaks see olema kõige odavam versioon evost aga järelturule jõudes kerkib RS hind korralikult.Ja kas ARK need arvele ka laseks linnaliiklusesse, kuigi mõned on siis väga lihtne see pole vist
-
- IV järgu kommentaator
http://www.rallycarsforsale.net/clas/in ... s&id=64320swrt kirjutas:Oskab keegi öelda kust mulgust või kelle kaudu tutikaid rs mudeleid tellida saab? Ja mis hinnaga? Reaalselt peaks see olema kõige odavam versioon evost aga järelturule jõudes kerkib RS hind korralikult.Ja kas ARK need arvele ka laseks linnaliiklusesse, kuigi mõned on siis väga lihtne see pole vist
Siin üks
RALLI ART
HONDA RACING
HONDA RACING
-
- III järgu kommentaator
Täna sõitis Tartust Cone Forrest'i buss koos autotreileriga läbi. Sulaoja test?
Fan of MM-Motorsport & Fair Recce
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
http://www.auto24.ee/used/1085065 selline auto ka müüki tekkinud. Pole juba ammu ralliradadel märganud.