Eurosport ja Kanal 2 WRC kokkuvõtteid enam ei näita!
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Eurosport ja Kanal 2 WRC kokkuvõtteid enam ei näita!
Juba paar päeva on inglise keelsetes foorumites liikunud jutud, et Eurosport ei näita enam WRC päeva kokkuvõtteid ja kuna nad on juba avaldanud 20 ja 21 jaanuari telekavad, siis võib sealt tõesti välja lugeda, et Monte Carlo 1 ja 2 päeva kokkuvõtet ei näidata sama päeva õhtul! Loodame, et Eurosport ikkagi näitab vähemalt pühapäeval terve ralli kokkuvõtet.
Kanal 2 ei ole avaldanud veel 22 jaanuari saatekava, kuid ma siiralt loodan, et nad siiski jätkavad WRC ja ka JWRC kokkuvõtete näitamist.
Hea uudis on see, et Soome YLE tv jätkab iga päev kokkuvõtete näitamist. Kuid kahjuks on Eestis vaid põhjarannikul võimalik Soome TV-d jälgida ja sellepärast on mul kohutavalt kahju just Eurospordi päevakokkuvõtete kadumisest. Ise kuulun õnneks nende hulka kelle kodus levib Soome televisioon.
Eurospordi 20 jaanuari telekava
YLE TV 20 jaanuari telekava
http://www.yle.fi/ohjelmaopas/index.php ... e=20060120
EDIT! Kanal 2 22 jaanuari telekava:
http://www.kava.ee/index_tv.php?view=ka ... =01&y=2006
Kanal 2 ei ole avaldanud veel 22 jaanuari saatekava, kuid ma siiralt loodan, et nad siiski jätkavad WRC ja ka JWRC kokkuvõtete näitamist.
Hea uudis on see, et Soome YLE tv jätkab iga päev kokkuvõtete näitamist. Kuid kahjuks on Eestis vaid põhjarannikul võimalik Soome TV-d jälgida ja sellepärast on mul kohutavalt kahju just Eurospordi päevakokkuvõtete kadumisest. Ise kuulun õnneks nende hulka kelle kodus levib Soome televisioon.
Eurospordi 20 jaanuari telekava
YLE TV 20 jaanuari telekava
http://www.yle.fi/ohjelmaopas/index.php ... e=20060120
EDIT! Kanal 2 22 jaanuari telekava:
Viimati muutis Jaanus, 09 Jaan 2006, 08:53, muudetud 5 korda kokku.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Täna levis inglise keelses foorumis kuulujutt, et Eurosport ei näita üldse autoralli MM võistlusi see aasta. Nüüd jääb vaid loota Kanal 2 peale, muidu võib juhtuda, et Lõuna-Eestis kaob igasugune võimalus WRC-d telerist jälgida
Olukord ei ole kiita ka Ameerikas, kus kohalik kanal Speed TV lõpetas alates tänavusest hooajast WRC näitamise ja hetkel ei ole teada kas terves Põhja-Ameerikas üldse mingi kanal WRC-d näitab.
Olukord ei ole kiita ka Ameerikas, kus kohalik kanal Speed TV lõpetas alates tänavusest hooajast WRC näitamise ja hetkel ei ole teada kas terves Põhja-Ameerikas üldse mingi kanal WRC-d näitab.
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Ega muud ei jäägi üle kui loota kanal2-e peale. Aga samas, et kõvat konkurentsi pakkuda TV3-le võiks nad ikkagi näidata kokkuvõteid. Kindlasti kaob päris paljudel huvi ralli vastu kui kaob ära selle pildis nägemine.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
No saab veel vaadata ka RTL-i pealt, kuigi saksa keel mulle eriti ei istu. Mina ise jään lootma Motors TV peale. Kuigi seal eriti palju rallit just ei näidata, võib siiski juhtuda et suurema publiku huvides pannakse ka ralli peale. Samuti käis mingi jutt(või inimeste soov) FIA GT näitamisest Motorsil.
gaas on endiselt laiffi
-
- Moderaator
- Kontakt:
Panen siia lingi Kanal 2 22. jaanuari saatekava kohta ja nagu näha ei ole seal Monte Carlo ralli kokkuvõtet, seega võib eeldada, et ka Kanal 2 ei näita enam WRC kokkuvõtteid, väga kahju.
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Sellest on tõesti väga kahju. Seega olen siis üks paljudest kes WRC kokkuvõtteid enam ei näe. Aru ma ei saa miks kanal2 kokkuvõtet enam ei näita. Tundub, et kui Markko kaas ei löö siis ei ole enam eestis rallifänne kellele seda näidata. TV3 näitab F1 vaatamatta sellele, et seal ei sõida ka ühtki eestlast.
Man and machine against mother nature!!!
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Tere!
Suure tõenäosusega Kanal 2 enam WRC-d ei näita. Tegemist on ülikalli tootega, mille kasutegur (paraku on tegu kommertskanaliga) oli isegi Markko hiilgeaegadel minimaalne. Veidi viletsamal, Peugeot´ hooajal, oligi ralli kokkuvõtetel ehk tiba rohkem vaatajaid, kui siinses foorumis kasutajaid, mistõttu kanal maksis ülekannetele juba siis kohati peale. Ralli näitamine nüüd, mil Markko enam ei sõida, on meditsiinilisi termineid kasutades prognoositu ettevõtmine. Arvestedes kohaliku auditooriumi väiksust on rallipildi ostmine kanalile kasulik vaid maine mõttes - rahaliselt oleks see katastroof.
Vahepeal külastas mind mõte hakata ise WRC saadete produtsendiks ehk käia mööda firmasid ja otsida kokkuvõtete ostmiseks raha, ent lihtsamadki kalkulatsioonid näitavad, et praeguses seisus on see lootusetu. Võiks ju teha rallihuviliste hulgas korjanduse, aga samahästi võib igaüks panna üles taldriku ja vaadata WRC-d sealt, kus seda parasjagu näidatakse - tuleb odavam.
Loomulikult jään ka ise ilusaid aegu taga igatsema. Sain ka ise WRC osas palju targemaks, aga mis teha - ma ei suuda mõjutada väikese telekanali juhtkonda tegema otsuseid, mis käivad üle jõu ka palju võimsamatele televisioonidele. Lõpetasin mõõdunud hooaja viimase etapi kommenteerimise mingi sisetunde tõttu üsna kurbades toonides ja eelaimdused osutusid tõeks nii WRC üldise poliitika, Markko jätkamise kui ka Kanal 2 sellest tuleneva tegutsemise suhtes. Igal juhul tänud kõigile ja ***** teab, mis tulevik toob.
Suure tõenäosusega Kanal 2 enam WRC-d ei näita. Tegemist on ülikalli tootega, mille kasutegur (paraku on tegu kommertskanaliga) oli isegi Markko hiilgeaegadel minimaalne. Veidi viletsamal, Peugeot´ hooajal, oligi ralli kokkuvõtetel ehk tiba rohkem vaatajaid, kui siinses foorumis kasutajaid, mistõttu kanal maksis ülekannetele juba siis kohati peale. Ralli näitamine nüüd, mil Markko enam ei sõida, on meditsiinilisi termineid kasutades prognoositu ettevõtmine. Arvestedes kohaliku auditooriumi väiksust on rallipildi ostmine kanalile kasulik vaid maine mõttes - rahaliselt oleks see katastroof.
Vahepeal külastas mind mõte hakata ise WRC saadete produtsendiks ehk käia mööda firmasid ja otsida kokkuvõtete ostmiseks raha, ent lihtsamadki kalkulatsioonid näitavad, et praeguses seisus on see lootusetu. Võiks ju teha rallihuviliste hulgas korjanduse, aga samahästi võib igaüks panna üles taldriku ja vaadata WRC-d sealt, kus seda parasjagu näidatakse - tuleb odavam.
Loomulikult jään ka ise ilusaid aegu taga igatsema. Sain ka ise WRC osas palju targemaks, aga mis teha - ma ei suuda mõjutada väikese telekanali juhtkonda tegema otsuseid, mis käivad üle jõu ka palju võimsamatele televisioonidele. Lõpetasin mõõdunud hooaja viimase etapi kommenteerimise mingi sisetunde tõttu üsna kurbades toonides ja eelaimdused osutusid tõeks nii WRC üldise poliitika, Markko jätkamise kui ka Kanal 2 sellest tuleneva tegutsemise suhtes. Igal juhul tänud kõigile ja ***** teab, mis tulevik toob.
Kurb, äärmiselt kurb on see, et maailma kõige põnevam motorispordiala niimoodi välja sureb. Kanal 2-e saated on mul siiamaani kõik linti võetud ja vaatasin neid suure huviga veel ja veel nüüd tõesti ei tea, mida ma teen, mul pole võimalik vaadata neid saateid kusagilt. Kõlab lollilt aga ma arvan, et ma ei liialda kui ütlen, et selliste lõpetamis otsustega kadus minu elust ka üks osa. Markko oli minu iidol ja wrc programm oli minu elu osa.
Noh kurb on see küll aga tuleb ikka neist ka aru saada ega see raha puu otsas ei kasva ja eestis selleks natuke vähe inimesi et wrc näidata. Aga kindalsti saab asja kätte ju internetist nii et täitsa ära ikka ei kao ju kui keegi vähegi kuskilt kanalilt rippida viitsib siis saab asja kättei ikka. Kasvõi keegi eestlastest kellel võimalus võib Yle pealt saateid lindistada ja kuskile kõigile vabalt kättesaadavasse kohta üles uppida.Näiteks siis toru ,datanet jne.
WRC ülekannete hind
Hind on tõepoolest konfidentsiaalne, aga loomulikult on jutt seitsmekohalistest numbritest.