Hirvonen Fordi teine piloot!
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Mis siis nüüd veel üle on Subaru??? Mis oleks ka väga hea varjant muidugi aga solku kõrval teine sõitja on ikka kohe väga barichello juuuJaanus kirjutas:Iltalehti kirjutab, et Mikko Hirvonen on Fordi teine sõitja. Leping on 2 + 2 aastat ja ametlik uudis avaldatakse täna. Markko siis hetkel töötu.
http://www.iltalehti.fi/2005/11/18/2005 ... 9_ur.shtml
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
No see ei ole sugugi hea uudis... Mis siis, kui Atkinson jääb subarusse? Markko hakkab eratiimis sõitma? Fordi teises?Jaanus kirjutas:Iltalehti kirjutab, et Mikko Hirvonen on Fordi teine sõitja. Leping on 2 + 2 aastat ja ametlik uudis avaldatakse täna. Markko siis hetkel töötu.
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
See nüüd kõige parem uudis hommikul ei ole...Aga vaatame, mis nüüd sis edasi hakkab saama. Põnev igal juhuljussis kirjutas:Jaanus kirjutas:Iltalehti kirjutab, et Mikko Hirvonen on Fordi teine sõitja. Leping on 2 + 2 aastat ja ametlik uudis avaldatakse täna. Markko siis hetkel töötu.
rallinarkar
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Hirvosekummardajad siin foorumis näivadki nüüd saavat oma tahtmist,et tore soome poiss Mikko nüüd taas tehasetiimis,mis sest, et see jätaks Märtini töökohata.Üks joppamisi saadud 3.koht pole ausalt öeldes mitte mingi näitaja.Kuid kahjuks on Hirvose manager Timo Jouhki,kes on keskpäraseid soomlasi ei tea kui kaua juba MM-ile upitanud.
Ja siis tekib Märtini koha pealt küsimus-mis edasi? Subaru ja Mitsu on miskid väiksed võimalused,kuid - ei tahaks uskuda,et Subaru loobuks Atkinsonist kui ennast väga kiire vennana tõestanust ning Rova manager on kah herr Jouhki...
Ausalt öeldes teeb selline uudis hommikul tuju mitte just eriti heaks.
Ja siis tekib Märtini koha pealt küsimus-mis edasi? Subaru ja Mitsu on miskid väiksed võimalused,kuid - ei tahaks uskuda,et Subaru loobuks Atkinsonist kui ennast väga kiire vennana tõestanust ning Rova manager on kah herr Jouhki...
Kummardan ning pean lugu Mikkost, kui ühest andekamast piloodist, ka edaspidi . Keskpäraseks ei pea teda mitte kuidagi. Kolmas koht Kataloonias ei olnud seotud mingi joppamisega. Mismoodi see Märtini töökohata jätab? Ja kas tõepoolest peaks Hirvoneni manager mõtlem enne trobikonna eestlastest fännide peale või hoopis oma hoolealuse käekäigule? Kogu rallimaailm ei tiirle ju ometigi ainult ühe mehe ümber.mrali kirjutas:Hirvosekummardajad siin foorumis näivadki nüüd saavat oma tahtmist,et tore soome poiss Mikko nüüd taas tehasetiimis,mis sest, et see jätaks Märtini töökohata.Üks joppamisi saadud 3.koht pole ausalt öeldes mitte mingi näitaja.Kuid kahjuks on Hirvose manager Timo Jouhki,kes on keskpäraseid soomlasi ei tea kui kaua juba MM-ile upitanud.
Ikkagi olen ka täna enam kui kindel, et Markko Märtin ja ta manager teevad tublit tööd ja leiavad järgmiseks hooajaks just kõige sobivama auto.
Sama tunne mul algusest peale, sest ega herr wilsoniga vist lõpus MM väga hea läbisaamine polnud ka ju, ma võin muidugi ka eksida aga on nagu kõrvus Wilsoni ütlemised kui MM katkestas 3 rallit järjest.jolev kirjutas:Ilmselt saab ikkagi Markko uueks tööandjaks Subaru, mingi selline tunne on kõhus mul...
-
- Moderaator
- Kontakt:
mrali, Mikko ei ole kindlasti keskpärane. Ta on andekas poiss ja väärib seda kohta. Ma ei hakka siin spekuleerima miks selline otsus tehti, kas oli asi palgas, Wilsoni rumaluses, Mikko manageris, Soome sponsorites - see ei ole tähtis. Otsus on tehtud ja sellega tuleb leppida ja on aeg edasi minna. Markko jaoks on olemas meeskond, kus ta saab väärilise auto, ma olen selles kindel.
Ma arvan ka, et asja ei ole mõtet hetkel üle dramatiseerida. SLÕhtuleht on ka meil varem igasugu asju kokku kirjutanud. Kuni ametliku kinnitust ei ole tulnud, ei ole midagi ka kindel ju.
Samas see Märtin&Mäkrei Skoodas oleks ka tore lahendus. Ma usun, et Fordist saaksid nad kahekesi ikka jagu. Aga lihtsalt mehhaanikuid ei tohi ralli ajal auto juurde lasta
Samas see Märtin&Mäkrei Skoodas oleks ka tore lahendus. Ma usun, et Fordist saaksid nad kahekesi ikka jagu. Aga lihtsalt mehhaanikuid ei tohi ralli ajal auto juurde lasta
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Jah, aga kahjuks momendi seisuga Škoda järgmine aasta ei jätka.Muff kirjutas:Ma arvan ka, et asja ei ole mõtet hetkel üle dramatiseerida. SLÕhtuleht on ka meil varem igasugu asju kokku kirjutanud. Kuni ametliku kinnitust ei ole tulnud, ei ole midagi ka kindel ju.
-
- IV järgu kommentaator
Ka seda pole minu teada ametlikult kinnitatud.Oldfox kirjutas:Jah, aga kahjuks momendi seisuga Škoda järgmine aasta ei jätka.Muff kirjutas:Ma arvan ka, et asja ei ole mõtet hetkel üle dramatiseerida. SLÕhtuleht on ka meil varem igasugu asju kokku kirjutanud. Kuni ametliku kinnitust ei ole tulnud, ei ole midagi ka kindel ju.
No ootame ikka ametliku uudise enne ära ja siis vaatame edasi mis saama hakkab. Mitsuse ka suht väike võimalus saada, sest seal mõlemal mehel Gallil ja Rovisel leping ju juba olemas ja kolmandat autot hakkab OMV värvides sõidutama Stohl. Seega hetkel veel valikus Subaru. Kui olen kindel, et MArkko sõidab järgmine aasta kasvõi eraautoga.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P