aix kirjutas:Niisiis juba teete uueks hooajaks plaane. Mul mängu veel pole, seega püüan küll hankida õigepea, aga siis võibolla rong juba läinud. Ühesõnaga kuniks pole lepingut jätkan valitud rallidel erasõitjana ja oma rahakoti pealt. Aga tagasitulek suurde sporti pole võimatu. Managerid teevad usinalt tööd.
Ära jama mees. Paneme sind ikka tehasemeeskonda kirja kas Peugeot või Skoda.
Kõigepealt vaja mäng muretseda ja siis peaks nats ka testima, et teile hulludele natukenegi konkurentsi pakkuda. Aga aega napib.
Millal te pihta tahtsite hakata?
aix kirjutas:Niisiis juba teete uueks hooajaks plaane. Mul mängu veel pole, seega püüan küll hankida õigepea, aga siis võibolla rong juba läinud. Ühesõnaga kuniks pole lepingut jätkan valitud rallidel erasõitjana ja oma rahakoti pealt. Aga tagasitulek suurde sporti pole võimatu. Managerid teevad usinalt tööd.
Ära jama mees. Paneme sind ikka tehasemeeskonda kirja kas Peugeot või Skoda.
Kõigepealt vaja mäng muretseda ja siis peaks nats ka testima, et teile hulludele natukenegi konkurentsi pakkuda. Aga aega napib.
Millal te pihta tahtsite hakata?
Kui mängu vaja siis ma saan selles suhtes aidata, et saaks veidi soodamalt siin mõned soovijad olid veel.
Veic odavamalt ikka kui poest osta.
Ega me enne jaanuar 2006 seda hooaeg alusta ja usu meid me oleme kõik ühel pulgal ikkagi, sest see pole üldse nii kerge kui WRC4 ja harjutamine ei käi mul küll täie hooga. Hakkan WRC5 alles siis rohkem sõitma kui JWRC hooaeg läbi saab.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Uues mängus on kõige raskemad rallid minu jaoks Küpros, Argentiina ja ega Uus-Meremaagi midagi kerget ole. Lihtsalt jube kerge on spinn tulema, niikui mingist kergest hüppest maandudes auto valesti on on tiir peal. Sama lugu Argentiinas. Nii et peab hoolega valima mis kiirusega sõidad. Kreekas jälle alla mäge (vist SS1 oli jube langus) ainult pidurda, muidu nii kuradi libe, gaasi suht võimatu anda.
Palju te seadeid muidu muudate. Ma olen ainult praegu kõrgust ja käigu vahesi muutnud.
Burns kirjutas:Uues mängus on kõige raskemad rallid minu jaoks Küpros, Argentiina ja ega Uus-Meremaagi midagi kerget ole. Lihtsalt jube kerge on spinn tulema, niikui mingist kergest hüppest maandudes auto valesti on on tiir peal. Sama lugu Argentiinas. Nii et peab hoolega valima mis kiirusega sõidad. Kreekas jälle alla mäge (vist SS1 oli jube langus) ainult pidurda, muidu nii kuradi libe, gaasi suht võimatu anda.
Palju te seadeid muidu muudate. Ma olen ainult praegu kõrgust ja käigu vahesi muutnud.
Samad rallid ainult Uus-Meremaa ei valmista probleeme. Küpros SS1 jõhker langus ja ainult piduriga mängimine. Argentina lihtsalt ei meeldi. Jube tehniline ralli väiksed hüpped võivad palju pahandust tekitada. Seadeid pole üldse muutnud olen lasknud tava seadega.
>
0
Michael Park R.I.P
Burns kirjutas:Uues mängus on kõige raskemad rallid minu jaoks Küpros, Argentiina ja ega Uus-Meremaagi midagi kerget ole. Lihtsalt jube kerge on spinn tulema, niikui mingist kergest hüppest maandudes auto valesti on on tiir peal. Sama lugu Argentiinas. Nii et peab hoolega valima mis kiirusega sõidad. Kreekas jälle alla mäge (vist SS1 oli jube langus) ainult pidurda, muidu nii kuradi libe, gaasi suht võimatu anda.
Burns, tere taas üle pika aja
W5 on ikka täits uskumatu mäng, nagu ütlesid on spinn ikka nii lambist tulema ja hüpetest ei hakka rääkimagi. Tunduvalt raskem on seekord se mängu tehtud. Aga selle eest reaalsem. Kui toetad vastu aeda siis ikka ei ole nii, et miskit ei juhtu.
Strike enne kurtis, et ei saa rehvi puruks kuidagi ? Sama siin, ainlt kõveraks lähevad ja Hispaanias õnnestus masin niimodi ribadeks ajada, et vaevu püssis teel. Oleks nagu kaarikuga sõitnud, õõtsus üles-alla.
Seadete peale pole veel jõudnud mõeldagi.
Aga jah suuremad trennid on mul ka lükatud uude aastasse kui JWRC4 läbi.
Usun et sinusugusele andekale sõitjale pole väga raske kohta saada. Lihtsalt aja manager tööle. Kiirust on sul kuhjaga
Usun et sinusugusele andekale sõitjale pole väga raske kohta saada. Lihtsalt aja manager tööle. Kiirust on sul kuhjaga
Manager otsib võimalusi hetkel. Olen suht positiivselt meelestatud, kuna aega veel on.
No nii kaaskodanikud.. et plaan on siis come back teha mängu veel pole.. aga minu manager on mulle leidnud koha.. ehk siis Kronose era citroeni.. erameeskond sellepärast, et ei usus et jõuan kõiki etappe kaasa sõita ja toon sponsid kronosele juurde ning sõidan oma rahakoti peal siis.. tänud. Ma ei usu, et suudan midagi korda saata, sest eemal olek on päris pikk olnud, aga sõidan siis rohkem oma lõbuks ja valik etappidel. Meeldiv tagasi tulla
NB! Oleks ülimalt tänulik, kuidas see aegade saatmise värk toimib, äkki keegi on nii hea ja seletaks mulle natuke Tänud!
>
0
Viimati muutis reix, 16 Nov 2005, 15:44, muudetud 1 kord kokku.
Ma vaatan, et plaanitakse uut hooega sõitma hakata. Loodan ka ühineda selle hooajaga. Aga sõitma hakkaks era Škodilakkiga kuna kõike etappe kaasa teha nagunii ei saa.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
reix kirjutas:No nii kaaskodanikud.. et plaan on siis come back teha mängu veel pole.. aga minu manager on mulle leidnud koha.. ehk siis Kronose era citroeni.. erameeskond sellepärast, et ei usus et jõuan kõiki etappe kaasa sõita ja toon sponsid kronosele juurde ning sõidan oma rahakoti peal siis.. tänud. Ma ei usu, et suudan midagi korda saata, sest eemal olek on päris pikk olnud, aga sõidan siis rohkem oma lõbuks ja valik etappidel. Meeldiv tagasi tulla
NB! Oleks ülimalt tänulik, kuidas see aegade saatmise värk toimib, äkki keegi on nii hea ja seletaks mulle natuke Tänud!
Sõidad katse ära ja kirjutad aja üles või pildistad, ise tead kuidas omal mugavam. Katsed sõidetud teed TOTAL ABS ajast scriini ja paned aegade kõrvale. Eks ta välja näe vast nii:
SS1 - .......
SS2 - ....
SS3 - ....
Total ABS - .... +scriin
Ma olen saatnud veel katsete vahekokkuvõtte ajad, et korraldajal kergem oleks, muidu vaene mees liidab ja lahutab end kohviks. Mul pole ju raske üks aeg veel telekast maha kirjutada või, siis pildistada.
Tavaliselt kirjtame katsete juurde veel mis katsel juhtus, et kas mõni spinn vmt. Vist peaks nii olema ?
reix kirjutas:No nii kaaskodanikud.. et plaan on siis come back teha mängu veel pole.. aga minu manager on mulle leidnud koha.. ehk siis Kronose era citroeni.. erameeskond sellepärast, et ei usus et jõuan kõiki etappe kaasa sõita ja toon sponsid kronosele juurde ning sõidan oma rahakoti peal siis.. tänud. Ma ei usu, et suudan midagi korda saata, sest eemal olek on päris pikk olnud, aga sõidan siis rohkem oma lõbuks ja valik etappidel. Meeldiv tagasi tulla
Üritame sind siis suunata eravärvides Citroeni rooli.
>
0
Michael Park R.I.P
Kolin kirjutas:Ma vaatan, et plaanitakse uut hooega sõitma hakata. Loodan ka ühineda selle hooajaga. Aga sõitma hakkaks era Škodilakkiga kuna kõike etappe kaasa teha nagunii ei saa.
Arvan, et lisan sind kui teada tundutd kiiret sõitjat ikkagi Skoda tehasetiimi. Sõidad siis palju sõidad hooaja jooksul. Pooled rallid ikka saad kaasa teha siis oledki nagu tehasepiloot ala Paasonene, Tuohino. Seega panen sind Skoda nimekirja. Kuidas Fulberiga lood kas hakkab sõitma?
>
0
Michael Park R.I.P
kaks küsimust. et kas ma lihtsalt aja võin teleriekraanilt maha kirjutada mitte pildistada sest digikat pole.ja teiseks kas mind saaks fordi eratiimi lisada. saan mängu nagu eelminegi aasta jõulude ajal või varem. network play värki mul pole.