Tahaks WRC5-e ära osta, tean, et Strike-i kaudu saab veic odavamalt ka:)
On kellelgi veel soovi, ühe mängu pärast pole vist mõtet rabelema hakata, saaks mingi 4-5 tahtjat kokku, siis oleks ok.
Hea meelega oleks Mitsu kolmas sõitja, sest mul ple kindlalt võimalik kõikidest rallidest osa võtta. Kui eratiimi autoga sõita saaks, siis võiks fordiga kah sõita, aga mitsu oleks esimene valik.
Niisiis juba teete uueks hooajaks plaane. Mul mängu veel pole, seega püüan küll hankida õigepea, aga siis võibolla rong juba läinud. Ühesõnaga kuniks pole lepingut jätkan valitud rallidel erasõitjana ja oma rahakoti pealt. Aga tagasitulek suurde sporti pole võimatu. Managerid teevad usinalt tööd.
Üle hulga aja jälle netis. Nii, järgmine hooaeg sooviks sõita Subaru meeskonnas.
Hooaja kohapealt nii palju, et võiks teha WRC:Evolved 2x läbi sõita, kuna WRC4 on ausalt öelda päris ära tüüdanud.
Sõidaks hooaega eratiimis, sest manager ajas mulle välja eelmise hooaja sidruni ( sellega millega seb soomes sõitis), nii et oleksin järgmine hooaeg siis era mees ja rallidisid sõidaks läbi kaks korda ehk 3+3 katset.
jussis kirjutas:Sõidaks hooaega eratiimis, sest manager ajas mulle välja eelmise hooaja sidruni ( sellega millega seb soomes sõitis), nii et oleksin järgmine hooaeg siis era mees ja rallidisid sõidaks läbi kaks korda ehk 3+3 katset.
Äki ikka otsustad mõne tehasemeeskonna kasuks? Peugeot, Skoda? Sellest pole midagi, et sa ei saa vb kõik rallid kaasa sõita. Lihtsalt ei tahaks neid erameeskondasi enne teha kui kõik tehase kohad täis on.
>
0
Viimati muutis Strike, 16 Nov 2005, 11:42, muudetud 1 kord kokku.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
aix kirjutas:Niisiis juba teete uueks hooajaks plaane. Mul mängu veel pole, seega püüan küll hankida õigepea, aga siis võibolla rong juba läinud. Ühesõnaga kuniks pole lepingut jätkan valitud rallidel erasõitjana ja oma rahakoti pealt. Aga tagasitulek suurde sporti pole võimatu. Managerid teevad usinalt tööd.
Ära jama mees. Paneme sind ikka tehasemeeskonda kirja kas Peugeot või Skoda.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P