| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Burns Diagnoos: rallisõltlane
|
Postitatud: Nelj Juul 29, 2010 8:22 am Teema: |
|
|
Ausalt öelda, ei jõua seda mängu ära oodata Career mode tundub ka päris huvitav tulevat, et vaja ennast "lahjemate" autodega tõestada, enne kui WRC rooli lähed. Igatahes ootan seda mängu vääääääääga!!! _________________ PS3 kasutaja- RFSander |
|
| Tagasi üles |
|
 |
muhk III järgu kommentaator

|
Postitatud: Nelj Juul 29, 2010 11:30 am Teema: |
|
|
| katse pikkustest - eks ta ilmselt sinna 4-7 km vahele jäävad, nagu rbr'ski. väga palju pikemaid pole mõtet teha, sest siis ei viitsita läbida neid. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Nelj Juul 29, 2010 11:36 am Teema: |
|
|
| muhk kirjutas: | | katse pikkustest - eks ta ilmselt sinna 4-7 km vahele jäävad, nagu rbr'ski. väga palju pikemaid pole mõtet teha, sest siis ei viitsita läbida neid. |
Njaaa...mina küll ei kurdaks kui katsete läbimiseks läheks 10-15 min Aga sellest võin ma vist ainult unistada!! _________________ PS3 kasutaja- RFSander |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kolin Moderaator

|
Postitatud: Nelj Juul 29, 2010 11:40 am Teema: |
|
|
3-5 mitsa on minu arust parasjagu. Kuus katset ralli kohta ka. Igatahes seda silmas pidades tuleb parem mäng kui seda oli WRC Evolved
AI kuda mul juba näpud sügelevad juba.
| Burns kirjutas: |
Njaaa...mina küll ei kurdaks kui katsete läbimiseks läheks 10-15 min Aga sellest võin ma vist ainult unistada!! |
Aga sa võid ju neid katseid sõita 10-15 mintsa. Kuid siis vist kaugele oma karjääriga ei jõua  _________________ Man and machine against mother nature!!!
John Abruzzi: I kneel only to god, But I don't see him here. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Nelj Juul 29, 2010 11:53 am Teema: |
|
|
| Kolin kirjutas: | 3-5 mitsa on minu arust parasjagu. Kuus katset ralli kohta ka. Igatahes seda silmas pidades tuleb parem mäng kui seda oli WRC Evolved
AI kuda mul juba näpud sügelevad juba.
| Burns kirjutas: |
Njaaa...mina küll ei kurdaks kui katsete läbimiseks läheks 10-15 min Aga sellest võin ma vist ainult unistada!! |
Aga sa võid ju neid katseid sõita 10-15 mintsa. Kuid siis vist kaugele oma karjääriga ei jõua  |
Haha...tõsi jutt ju Võin ju lausa 20 min sõita
Aga jah, ootan täiega seda mängu. Õnneks on septembris ka ilmumas F1 nii, et saab selle mänguga seni tegeleda! _________________ PS3 kasutaja- RFSander |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Juul 29, 2010 11:55 am Teema: |
|
|
| f1 2010 siis 22. september, aga wrc-l kindlat kuupäeva pole? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kolin Moderaator

|
Postitatud: Nelj Juul 29, 2010 12:06 pm Teema: |
|
|
| muhk kirjutas: | | f1 2010 siis 22. september, aga wrc-l kindlat kuupäeva pole? |
WRC peaks välja tulema 08 oktoober _________________ Man and machine against mother nature!!!
John Abruzzi: I kneel only to god, But I don't see him here. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Nelj Juul 29, 2010 1:14 pm Teema: |
|
|
Tundub, et pimedad talveõhtud on sisutatud No ja, kui veel Gran Turismo 5 ka välja tuleb, siis peab vist töölt puhkust võtta  _________________ PS3 kasutaja- RFSander |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Teis Aug 03, 2010 12:24 pm Teema: |
|
|
Tundub, et selle mängu "Career mode" on midagi sellist millest olen alati ralli mängude puhul unistanud. Aga eks näeme siis, kui mäng käes on. See oktoober tundub hetkel ikka jube kaugel  _________________ PS3 kasutaja- RFSander |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Aug 03, 2010 2:17 pm Teema: |
|
|
| ja on ka reaalsuses jõle kaugel. õnneks codemasters halastab ses suhtes ja laseb ikka sept alguses välja f1 mängu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Teis Aug 03, 2010 2:37 pm Teema: |
|
|
| muhk kirjutas: | | ja on ka reaalsuses jõle kaugel. õnneks codemasters halastab ses suhtes ja laseb ikka sept alguses välja f1 mängu |
Nii on, ootan mõlemat mängu vääääääääääääga ja soetan kohe kindlasti mõlemad endale  _________________ PS3 kasutaja- RFSander |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Aug 03, 2010 2:40 pm Teema: |
|
|
mul selline asjakohane küsimus: mul endal on kodus rool ja pedaalid olemas, kuid need on suhteliselt vanad (logitech formula gp racing wheel, selline kollaka kummiga kaetud), millel pole isegi võimu peal. rbr'i saab sellega isegi mängida, aga uuemad mängud, nt dirt ja dirt2 seda rooli enam ei tunnista. plaan on siis uuem rooli ja pedaalide komplekt soetada. ma siin natukene ringi ka uurinud netikaubamajadest. aga nüüd kargas pähe, et kui äkki ostan jälle sellise rooli, mis ei toimi uute mängudega korralikult?!
hind võiks jääda ikka alla 1000.- soovitatavalt.
on kellelgi midagi soovitada? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tuks I järgu kommentaator

|
Postitatud: Teis Aug 03, 2010 2:54 pm Teema: |
|
|
Momo on päris hea, see minu arust peaks olema kuskil sinna kanti, ei tea ka.
Endal G25, väga hea !  _________________ Maailmas on kaks asja, mida pole mõtet teha. Üks on Mike Tysoniga poksiringi astumine ja teine Michael Schumacheriga võidusõitmine. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Frank Rallifoorum 24/7
|
Postitatud: Teis Aug 03, 2010 4:56 pm Teema: |
|
|
| tuks kirjutas: | Momo on päris hea, see minu arust peaks olema kuskil sinna kanti, ei tea ka.
|
MOMO on nats alla 2000  _________________ "Come on, you can see more than that" |
|
| Tagasi üles |
|
 |
allar9944 I järgu kommentaator

|
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Aug 03, 2010 7:09 pm Teema: |
|
|
| kellel on mingeid linke selliste 1000.- kanti pakkumistega andke linke. enterist leidsin ka mingi 600 kanti asja, mis algselt üle tonni maksis, aga see ps2 oma, ja läheb ka arvutil tööle, aga ilma force feedbackita, mis on täielik bs. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Frank Rallifoorum 24/7
|
Postitatud: Teis Aug 03, 2010 7:30 pm Teema: |
|
|
Ma soovitaks sul MOMO osta. Mul on odavamate roolide tükid pihku jäänud kui pikemaid sõite olen teinud, aga MOMO peab jätkuvalt vastu ning ei näita ühtegi märki lagunemisest. _________________ "Come on, you can see more than that" |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Aug 03, 2010 8:01 pm Teema: |
|
|
| no vahetpole, logitech teeb neid MOMO-sid siiski. ja ega ma ei mõtlenudki osta lissalt rooli 1000.-, ikka hinna ja kvaliteedisuhe võiks olla korralik, lissalt selline oleks eelarve. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Lithium III järgu kommentaator

|
Postitatud: Teis Aug 03, 2010 8:27 pm Teema: |
|
|
| Kui oled G25 või G27mega sõitnud siis 100% alla nende roolide sõita ei taha. Endal G27. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|