Rallihooaeg 2010
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 1
Kui Rally Estonia promob ennast netis kõikvõimalike kanalite kaudu, siis YIT Tallinna Rallill polegi kodulehekülge. SK Edurist vastati minu pärimise peale, et aga miks peakski rallil üldse kodulehekülg olema? Kõik dokumendid ju avaldatakse 1 kuu enne rallit www.autosport.ee lehel. Noh, ka nii saab ja sponsorid kah kindlasti rahul- pole vaja oma logosid webadminnile saata... PS. 95% kindlusega osaleb Tallinna Rallil hetkel Soome ralli meistrivõistlusi juhtiv Juha Salo.
Tallinna ralli on juba vana ja teada tuntud ralli nii soomlaste kui ka teiste Eesti lähiriikide rallirahvastele. Rally Estonia aga teede poolest vanem kui nime poolest ning kuna üritatakse rallimaailma tippu selle ralliga jõuda, siis ilmselt on oodata väga tugevaid sõitjaid siia, eks elame näeme.STI kirjutas:Kui Rally Estonia promob ennast netis kõikvõimalike kanalite kaudu, siis YIT Tallinna Rallill polegi kodulehekülge. SK Edurist vastati minu pärimise peale, et aga miks peakski rallil üldse kodulehekülg olema? Kõik dokumendid ju avaldatakse 1 kuu enne rallit www.autosport.ee lehel. Noh, ka nii saab ja sponsorid kah kindlasti rahul- pole vaja oma logosid webadminnile saata... PS. 95% kindlusega osaleb Tallinna Rallil hetkel Soome ralli meistrivõistlusi juhtiv Juha Salo.
Tahtsin lihtsalt oma sõna sekka öelda, ära näkku löö.
Rallime Mönuga !
Selle aastal Viru rallit Eesti autospordi liidu kalendrist ei leia. Liidu rallikomitee esimees Indrek Ilomets ei osanud öelda, miks seda seal pole.
"Taotlust ralli korraldamiseks ei esitatud ja me pole ka uurinud miks seda ei tehtud," ütles ta Virumaa Teatajale.
Mullu peeti Viru rallit seitsmendat korda ja sellel oli jaanieelsel ajal kindel koht autospordi liidu kalendris. Nüüd valitseb sellel kohal tühjus.
Aastaid ralli peakorraldaja olnud Märt Ots ütles otse välja, et mindi autospordiliiduga tülli. "Mina olen nõus võistlusi korraldama ainult FIA reeglite järgi," ütles Ots. "See on põhimõtteline küsimus ja kes see oskab öelda, mis edasi saab."
Millal ja kas üldse enam Viru ralli toimub, ei osanud ta vastata.
"Taotlust ralli korraldamiseks ei esitatud ja me pole ka uurinud miks seda ei tehtud," ütles ta Virumaa Teatajale.
Mullu peeti Viru rallit seitsmendat korda ja sellel oli jaanieelsel ajal kindel koht autospordi liidu kalendris. Nüüd valitseb sellel kohal tühjus.
Aastaid ralli peakorraldaja olnud Märt Ots ütles otse välja, et mindi autospordiliiduga tülli. "Mina olen nõus võistlusi korraldama ainult FIA reeglite järgi," ütles Ots. "See on põhimõtteline küsimus ja kes see oskab öelda, mis edasi saab."
Millal ja kas üldse enam Viru ralli toimub, ei osanud ta vastata.
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
hakkab jälle peale...mis kamm see on koguaeg?
Viimasel ajal ei saa üldse kohe asju rahumeeli aetud, vaatamata kõrgetele stardimaksudele, lisaväljaminekutele (nõuded, uuendused jms. punktid) ja kehvale ajale üldiselt, on ikkagi suhtkoht palju masinaid stardis, et raha peaks ju jaguma kõigile...aastaid tagasi oli stardis 40 ekipaaži ja ikka asjad sujusid ja keegi polnud päris pankrotis ja kõik rallid toimusid.
ilmselt on miskit suurpuhastust vaja, et asjad paremini ja rahulimalt sujuma hakkaksid;)
Viimasel ajal ei saa üldse kohe asju rahumeeli aetud, vaatamata kõrgetele stardimaksudele, lisaväljaminekutele (nõuded, uuendused jms. punktid) ja kehvale ajale üldiselt, on ikkagi suhtkoht palju masinaid stardis, et raha peaks ju jaguma kõigile...aastaid tagasi oli stardis 40 ekipaaži ja ikka asjad sujusid ja keegi polnud päris pankrotis ja kõik rallid toimusid.
ilmselt on miskit suurpuhastust vaja, et asjad paremini ja rahulimalt sujuma hakkaksid;)
AutoralliSuurSõber
Tõesti ei kujuta ette, aga fännid on tal toredad. Eelmise aasta tema truupisõitmise videoklipi eest sain kopsaka raha.
Tamrazovi stiilinäide siis:
http://www.youtube.com/watch?v=bzBHX1dwzgs
Tamrazovi stiilinäide siis:
http://www.youtube.com/watch?v=bzBHX1dwzgs
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Krt mul on vähemalt sama hästi filmitud, kuid pole sentiga saanud
http://www.youtube.com/watch?v=NtzKfXLRAAw
http://www.youtube.com/watch?v=NtzKfXLRAAw
-
- I järgu kommentaator