WRC4 & WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
kiilakass
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

Õnnitlused Burnsile kes tõi järjekordse ülekaaluka võidu suzukidele ja teistele poodiumi meestele...
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Matthiew »

ma olen selles suhtes pettunud, et 8 tulin. kuna punkte saan ikka sama palju kui kõik järgnevad. samas 7. ma ei oleks tulnd yhelgi katsel yhtegi suurt viga ei teind ning 5 sekki paremini ma sõitnud ei oleks.
Burns

Postitus Postitas Burns »

Tänud kõigile ja ka minu poolsed õnnitlused kõigile, kes suutsid Türgi ralli lõpetada. Milor-väga hea esitus juba teisel rallil ja kaugel see esikohtki on...

Kahjuks pean teatama, et Kreekas ma ei stardi ja ei teagi, kas Argentiinas, kuna teisipäeval pühin mõneks ajaks Eestimaa tolmu jalgelt.

Edu teile kõigile Kreekas (krt kus mulle see ralli meeldib ja kahju, et ei saa osa võtta)
Diagnoos- Rallisõltlane
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Burns kirjutas:Kahjuks pean teatama, et Kreekas ma ei stardi ja ei teagi, kas Argentiinas, kuna teisipäeval pühin mõneks ajaks Eestimaa tolmu jalgelt.

Edu teile kõigile Kreekas (krt kus mulle see ralli meeldib ja kahju, et ei saa osa võtta)
Kahju, et ei saa liidriga koos Kreeka teedel mõõtu võtta. Loodetavasti siis kohtume taas keerulistel Argentina teedel.
Edu tegemistes.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Burns

Postitus Postitas Burns »

Strike kirjutas:
Burns kirjutas:Kahjuks pean teatama, et Kreekas ma ei stardi ja ei teagi, kas Argentiinas, kuna teisipäeval pühin mõneks ajaks Eestimaa tolmu jalgelt.

Kahju, et ei saa liidriga koos Kreeka teedel mõõtu võtta. Loodetavasti siis kohtume taas keerulistel Argentina teedel.
Edu tegemistes.
Kardan, et jääb Argentiina ralliks trenni võimalus pea olematuks. Täna korra proovisin ja no on jube ralli. Ausalt ka absoluudselt ei meeldi.
Aga eks ma anda endast parima
Diagnoos- Rallisõltlane
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

õnnitlused Burnsile võidu puhul. Ja ka teistele poodiumi meestele. Eriti suurt rõõmu teeb milor on julge sõiduga. Ja tundub et Strike suutis Renaultiga suht sõbraks saada. See et kaks kiiret on järgmisest rallist eemal, sunnib vaid rohkem pingutama ja tõotab tulla suurte yllatustega ralli ! Edu kõigile ka minu poolt !
ardc
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas ardc »

Õnnitlused ka minupoolt :salute:
Enda sõiduga jään rahule kui välja arvata SS5, esimeses 2 tagasipöördes põrkasime vastu rajapiiret ja kaotasime sinna oma 10 koha millele olime järgi tulnud. Muidu võiks kordaläinud ralliks lugeda :lol:

Edu
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

QJU2 kirjutas:Ja tundub et Strike suutis Renaultiga suht sõbraks saada. See et kaks kiiret on järgmisest rallist eemal, sunnib vaid rohkem pingutama ja tõotab tulla suurte yllatustega ralli !!
Mis seal ikka eks tuli jah kiirelt enamvähem harjuda ja hetke olukorda hinnates sobiv tempo leida. Kaks kiiret eemal järgmine ralli? Kes siis veel peale Burnsi?? :shock:
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
kiilakass
Kontakt:

Sama küsimus siin ka kes teine on.
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Teine kiire sõitja ilmselt üllatus ;)
PiltCitroën Sport
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Õnnitlused poodiumile!!!!!Mul pani kahjux nett teist kolmapäeva järjest pange,aga õnnex sain vea teada ja loodan,et seda enam ei juhtu.
Kohtumiseni Kreekas
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

kait kirjutas:Õnnitlused poodiumile!!!!!Mul pani kahjux nett teist kolmapäeva järjest pange,aga õnnex sain vea teada ja loodan,et seda enam ei juhtu.
Kohtumiseni Kreekas
Tähh :) Kuulsin su ebaõnne juhtumit. Krdi masendav case, loodan et tegid vennal tagumendi tuliseks :D :D
PiltCitroën Sport
kiilakass
Kontakt:

Mul siuke vääga kahtlane tunne et kait on kreekas vääga kiire mees...
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

kiilakass kirjutas:Mul siuke vääga kahtlane tunne et kait on kreekas vääga kiire mees...
Me vahetasime Kait-iga kohad ära ;) (Türgis olin mina kiirem, Kreekas Kait ;) )
PiltCitroën Sport
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Heix kirjutas:
kait kirjutas:Õnnitlused poodiumile!!!!!Mul pani kahjux nett teist kolmapäeva järjest pange,aga õnnex sain vea teada ja loodan,et seda enam ei juhtu.
Kohtumiseni Kreekas
Tähh :) Kuulsin su ebaõnne juhtumit. Krdi masendav case, loodan et tegid vennal tagumendi tuliseks :D :D
Ei teinud perset tulisex,lihtsalt võtsin interneti üldse ära :lol: :lol: :lol: Tööd tuleb teha,mitte internetis passida :D :D :D
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

kait kirjutas:Ei teinud perset tulisex,lihtsalt võtsin interneti üldse ära :lol: :lol: :lol: Tööd tuleb teha,mitte internetis passida :D :D :D
Õige :D :D :D
PiltCitroën Sport
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

RFCO PiltRally of Turkey kokkuvõte.

Esimene RFC JWRC türgi ralli tõi endaga kaasa üllatusi, pettumusi ja rõõmu. Tegu ralliga mis on tehniline ja suhteliselt aeglane kus keskmine kiirus küünib vaevu 90km/h.
Lootuses, et tuleb RFC etapi osavõtjate rekord lootuseks jäigi. Põhjused lihtsad, Zerocold ja Kait sattusid enne starti müstilise kütuse segu otsa. Naljalt ei näe diisliga liikuvaid JWRC autosid, aga tundub, et kütusemehed ei saanud üldse aru kus ja miks nad seal on. Ralli asemel “startisid” need kaks pilooti töökajas.
Renault meeskond tegi üllatava palve vanameister Strike-le kes paluti parandama meeskonna kehva punkti seisu. Saab näha mida pensionile läinud veteran noorte ja ambitsioonikate pilootide vastu veel suudab.

Start on antud esimesele katsele “Simena” mille võidab Ignise tiimi esipiloot ja hooaja liider Burns. Üllatusena jõuab teise ajaga finišisse RFC uustulnuk Fordil liikuv Milor kelle silmad pole veel enne nii suured olnud kui ta ajavõtu tablood nägi.
Suzuki Ignis meeskonna pesamuna Kiilakass kommentaar peale SS1: “Algul litakas vasta silda ja siis edasi paremal pool nii esi kui ka taga ratas peese peale mida auto kiskus nagu vana *****...“ Peugeot-il sõitev Vidrik lubas taas püüda kohta esimeses kümnes mis siiani on jäänud püüdmatuks. Mehe kommetaar: “Esimsel katsel suutsime kuskil käigukasti ära lõhkuda ja sellega tuli pool katset töristada”.
Esimese Simena läbimise suutsid kõik võistlejad sõita 7,9sekki sisse mis on hooaja läbilõikes tihedaim rebimine.

Teise katse “Silyon” alguses oli näha Fordil sõitva Heixi näol rahulolevat naeratust. Kas Fordidel plaanis mingi salatrikk või on see märk heast enesetundest? Tõesti Heix kihutab välja katse teise aja kaotades taas katsevõidu võtnud Burnsile 0,72sekiga.
Esmakordselt Renault-i värve esindav vanameister “Renoo Päästerõngas” on ennast siiani õigustanud ja liigutakse Renault-I hooaja parima koha suunas. Strike-le SS2-lt kolmas aeg mis teeb üldkokkuvõttes liidrile kaotuseks 2,82sekki.
Tõeline üllatus oli korraldajatel see, et peale teist katset olid kõik 16 pilooti 14sekki sees mis tõotas halastamatut lahingut kus üks “näpukas” võib piloodi viia teeäärsesse kebabi restorani.

Ralli kõige tehnilisem katse SS3 - Phaselis on publikut täis ja päike ei anna armu kellelegi kuna temperatuuriks on märgitud +29 kraadi. Start on antud ja paistab, et Renaulti meeskond on tõesti hoos kuna QJU suutis välja sõita katse kolmanda aja tõustes üldtabelis sellega kolm kohta üles kaheksandaks. Täielik ebaõnne ohver oli Peugeot-I rooliv Andro kelle kommentaar: “Igal katsel midagi valesti, see on nagu needus või midagi taolist. Tundus, et auto kuidagi jube aeglane, ei tea kas tuleb lõpuks 2 punni ära”.
Fordi-de duell Milor vs Heix on kaalukauss vajunud Heixi kasuks. Milori kommentaar: “Puus + rajale aitamine. Kurt. küll ma oleks teda (Burns) muidu kimbutanud. Enne kolmandat katset sain teami poolt korralduse masinat hoida ja mitte Fordi esisõitjast, Heixist, mõõduda. Paraku kaotasin aeglasemalt sõites rütmi ja sõitsin teelt välja)”.
Katse kõige õnnetum on meie ainus naispiloot kes kaotas katsevõitjale Burnsile 44,30 sekki. Kommentaar: “No ma ei tea... ma vist pean loobuma sõitmisest...ei tule enam mitte midagi välja....krt! alati läheb p-sse!”

On aeg võtta aeg maha ja lasta meeskonna mehaanikutel autod üle vaadata kuna keegi tagasi ei hoidnud ja teeääred olid erinevaid autojuppe täis. Vahepeal käisid korraldajad ainsat õrnemasoo esindajat Renaultil liikuvat GirlPower-it turgutamas. Ometigi on tegi oma klassi hooaja liidriga ja sõitma peabki kerge riskigamõnuga. Loobumisest polnud SS4 alguses enam juttugi vaid pilgus oli kohutav raev ja aja tagasi sõitmise isu.

SS4 - Simena teisele läbimisele startinud Fiati piloot Matthiew nentis, et tegu on tema lemmik ralliga ja rajale minnakse rohkem sõidumõnu pärast. Matthiew kommentaar: “Eelmise WRC hooaja neljas koht vajab ju kaitsmist”.
Fordil tiirutav Siilikuusk keris enne starti akna lahti ja vibutas põõsaste poole mingi imeliku märguande. KGB? FSB? Kohtunikud olid hämmingus kui kuulsid just startinud Siilikuuse Fordi aknast hüüet: “KGB ei valeta kunagi...nagu lubatud, siis Milor on seekord poodiumil...irw ta lubas sealt mitte maha enam ronida”. Fordil sõitev Adi007 kes startis peale Siilikuuske muigas kergelt ja kehitas selle peale õlgu. Kohtunikud tegid selle kõige peale paberitesse märke ja andsid Adile stardi kes läbis katse 2:23,08 ajaga mis oli katse 12-es aeg ja üldtabelis tähendas see 14kohta. Viimasel ajal tugevat pinget tundnud Kiilakass kommenteeris SS4: “Kõige põnevam katse sellelt rallilt, sest katse algas huvitavalt. Mingid fännid olid ennast teepeale ette mahutanud ja nendest oli tükk tegemist, et mööda saada. Katse lõpus kui oli pidevalt mäkketõus siis andis gaasipedaal 2 sekiks otsad ja mul polnud enam kiirust. Küll ma tampisin seda pedaali ja lõpuks hakkas tööle ja sain suht halva aja. 2.20,14 mis oli katse neljas tulemus”.

SS5- Starditi Silyon korduskatsele, see tõotas põnev tulla kuna esmasel läbimisel oli konkurents tihe ja vahed väiksed.
Stardi järjekorras seisis Ardc kes oli väga positiivne ning ütles naeratades, et üritan välja sõita 4-6 aja.
Stardi järjekord Heixi käes kust kuuleme, et üritab Burnsiga vahet vähendada. Ralli liider Burns nentis stardis, et üritab katselt võtta viimast kuna Heix tuleb tagant hullu tempoga ning vahe on veel väike.
Finišis ütles Krusa, et tegu ei ole just tema lemmik ralliga ning tiimi eksimus kütuse valiku suhtes viis ka tema rivist välja mis tõttu üritab auto tervelt finišisse tuua ja võtta pisutki punkte kuid aeg 02:29,92 langetab 6-lt kohalt 7-ks.
Burns finišeeris teise ajaga 02:25,74 kaotades Heix-ile +00,42 sekundit.
Kiilakassi kommentaar katsele oli selline: Suht ok sõit ja ei oska öelda kuskohast tuli ajakaotus... 02:29,34 kaotades katse parimale +04,02 sekundit
Ardc-i katse aeg tuli 02:33,14 kaotades Heix-ile +07,82 ning see aeg langetas mehe 11-lt 12-ks.
Ardci kommentaar: Esimese kurvis sõitsime silla piirdesse ning mootor suri välja. Aga mis ikka, proovime edasi J

SS6 – Phaselis-e korduskatsel sai parima aja taas kirja Burns 02:48,14 kes oli oma võidus juba kindel ning võis kergemalt hingata.
Ülejäänud sõitjate seas aga vahed väga väikesed. Katsele minnes ütles Riho, et üritame hoida tempot ning mitte aega kaotada kuna Krusa on seljataga ja üks eksimus võib koha maksta.
Vidriku kommentaar peale katse lõppu: olime lihtsalt aeglased - teisel läbimisel üritasin küll rohkem riske võtta aga kui ikka rada ei tea siis tuleb ikka palju vigu ja neid aia lippe ja seina ääri mis läbi käisime oli palju.
Kaks fordi tiimi meest võitlesid endamisi Erry ja Siilikuusk ning lõpuks jäi siiski Erry peale ning lõpetas ajaga 02:57,34 ja Siilikuusk 02:57,40.
QJU2 Läks kindlapeale välja, et mitte autot lõhkuda. Ajaks sai QJU2 kirja 02:53,38 kaotades liidrile +05,24 sekundit. Vanameister Strike tegi samuti suurepärase ralli kui arvestada, et alles täna istus mees Renault-i rooli ja harjumiseks aega suurt polnudki kuid kokkuvõttes Strike-lt 4 koht. Kommentaar Strike-lt: Tuleb tunnistada, et üle tükiaja võistlusolukorras taas olles tekkis küll taas adrenaliin ja eks selle lühikese testi ajaga Renaultiga ( u 15min per katse) mis enne rallit harjutatud sai oli suht ok tulemus isegi.
Vaataasin, et napilt Renaulti hooaja parim tulemus Qju tegi eelmine ralli väga tubli sõidu ja oli lõpuks viies. Väga positiivne üllatus oli minu jaoks Milor, kes oma teisel rallil väga head kiirust näitas. Arvata on, et see mees veel samm sammult poodiumil hooaja jooksul kõrgemale sammub.
P.S Minu poolt suured tänud Kiilale. Oli põnev heitlus kuni viimase katse finishini.
Renault sai Türgist meeskondlikus arvestuses tugeva punktilisa peale mida on meeskond otsustanud jahtima hakata meeskondliku poodiumi kohta.

Lõppseis pärast SS6:
1. Burns 15:03,28
2. Heix 15:17,54 +00:14,26
3. Milor 15:18,82 +00:15,54
4. Strike 15:21,86 +00:18,58
5. Kiilakass 15:22,32 +00:19,04
6. Riho 15:26,20 +00:22,92
7. Krusa 15:26,52 +00:23,24
8. Matthiew 15:30,86 +00:27,58
9. QJU2 15:33,28 +00:30,00
10. Andro 15:38,32 +00:35,04
11. Erry 15:40,62 +00:37,34
12. Ardc 15:41,88 +00:38,60
13. Adi007 15:42,36 +00:39,08
14. Siilikuusk 15:47,42 +00:44,14
15. Vidrik 15:55,42 +00:52,14
16. Girlpower 16:26,54 +01:23,26

RFCO
Krusa & Heix
vidrik
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas vidrik »

vinge värk
kiilakass
Kontakt:

tõsiselt vinge värk ja loodaks kreeka kohta sama vinget aga jummala lahe kokkuvõte
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Matthiew »

väga väga kõva. ema tehtud pannkoogid ootasid köögis aga kui ma olin jõudnud esimesed kaks katset ära lugeda pidin ikkagi lõpuni lugema :D;).

KEEP UP THE GOOD WORK!!
Vasta