Külalised saavad vaadata privaatsõnumeid?
Moderaator: Jaanus
Külalised saavad vaadata privaatsõnumeid?
Just vaatasin et kes on online ja mis foorumis nad on ja mida ma näen: keegi külaline vaatab privaatsõnumeid
www.hot.ee/erki333/privaat.JPG
gaas on endiselt laiffi
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Re: Külalised saavad vaadata privaatsõnumeid?
Ei see ole midagi hullu - kui kasutaja ennast sisse ei logi, kuid klikkab üleval menüüst vaata privaatsõnumeid, siis näitabki, et külaline loeb privaatsõnumeid. Tegelikult tuleb talle ette kiri, et selleks, et privaatsõnumeid lugeda logi end sisse.Erki kirjutas:Just vaatasin et kes on online ja mis foorumis nad on ja mida ma näen: keegi külaline vaatab privaatsõnumeid
Pika jutu lühike kokkuvõte on see, et külaline siiski kellegi privaatsõnumeid lugeda ei saa.
Ma tean jah, ma proovisin külalisena privaatsõnumeid vaadata aga ei õnnestunud. Kuid kui siis vaatasin et kes online on siis ei näidanud et ma privaatsõnumeid lugenud oleks. See on siiski foorumi tarkvara bug. Nagu ka see et rekordarv sisseloginud kasutajaid... Ah mida ma sellest ikka räägin niikuinii ju kõik teavad seda
gaas on endiselt laiffi
See, kus näitab, et mida keegi parasjagu vaatab, uueneb iga 5 minuti tagant umbes. Mis selle rekordarvu külastajatega häda?Erki kirjutas:Ma tean jah, ma proovisin külalisena privaatsõnumeid vaadata aga ei õnnestunud. Kuid kui siis vaatasin et kes online on siis ei näidanud et ma privaatsõnumeid lugenud oleks. See on siiski foorumi tarkvara bug. Nagu ka see et rekordarv sisseloginud kasutajaid... Ah mida ma sellest ikka räägin niikuinii ju kõik teavad seda
Kasuta ikka turvavööd ka!
Ahjah, nii on tõepoolest, ma polnud selle peale varem mõelnudki. Samas on see tõlkimise kala puhtalt. Aga kui see kedagi ei häiri, siis ma ei hakka seda praegu muutma ka:)Erki kirjutas:Lihtsalt, seal kirjutab et rekordarv sisseloginud kasutajaid a seal sees on ka külalised. Ega see pole tähtis asi niiet pole hullu.